Головна Новини Світ Росія У Путіна немає гальм: Чи готовий кремлівський вождь оголосити війну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна немає гальм: Чи готовий кремлівський вождь оголосити війну

Володимир Путін отримує задоволення від того, що ллється кров, і це – найстрашніше

26 грудня 2022, 23:25 comments1492
Поділіться публікацією:

Навряд чи російське суспільство готове іти на таку величезну жертву – ставати самому проти усього світу, закривати кордони, оголошувати загальну мобілізацію тощо, пишуть "Коментарі" з посиланням на військового експерта Олега Жданова.

У Путіна немає гальм: Чи готовий кремлівський вождь оголосити війну

Путіну подобається вбивати

В інтерв’ю ТСН експерт сказав, що Володимир Путін отримує задоволення від того, що ллється кров, і це – найстрашніше. "Путін від кровопролиття в Україні отримує задоволення. У цьому сенсі у нього немає гальм. Це дуже страшно. І страшно те, що Захід або не хоче розуміти цього, або удає, що не розуміє. І веде власну гру коштом життів наших громадян і наших військовослужбовців. Ось у чому головна проблема", — сказав експерт.

За словами Жданова, це має бути уроком на майбутнє: якщо хочеш миру – готуйся до війни. І повинно стати нашою національною ідеєю після перемоги над Російською Федерацією.

Що ж до того, чи може Путін закрити кордони й офіційно оголосити війну, експерт переконаний, що кремлівський диктатор може таке зробити, але це може спричинити зовсім інші процеси. "Це треба було робити в березні. Якби він тоді це зробив, можливо, суспільство його б зрозуміло. Хоча тоді вони всі сподівалися на найсильнішу, на другу армію світу, яка може програти, тільки якщо НАТО у повному складі втрутиться в цю війну", — каже військовий експерт.

Та й навряд чи російське суспільство готове іти на таке величезну жертву – ставати самому проти усього світу, закривати кордони, оголошувати загальну мобілізацію.

"Може, Путін ще думає про це, але Російська Федерація зараз перебуває у стані очікування чергового "чорного лебедя", який може стати тригером для того, щоб почалися процеси незворотні, процеси розвалу самої Російської Федерації. Там же в деяких регіонах ідуть процеси, і вони розглядають питання, наскільки їм важливо залишатися під керівництвом Москви чи, можливо, поборотися за власний суверенітет", — зазначив Жданов.

Нагадаємо, як писали "Коментарі", Путін натякнув, що його союзники з СНД не підтримують Росію. Відповідну заяву очільник РФ зробив, натякаючи  на підтримку Росії у війні проти України. Серед країн СНД російську агресію в Україні підтримує тільки Білорусь. Адже  країна відправляє Росії техніку і надає свою територію для обстрілів цивільної та критичної інфраструктури нашої країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Путін знову говорить про переговори. Низка західних політиків не проти, щоб було запущено переговорний процес за будь-яку ціну, аби скоріше перестали стріляти в Україні й можна було знову торгувати з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

gebbb

27 грудня 2022, 10:59

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy

Правдоруб

26 грудня 2022, 23:36

Наивные! путин трус и не объявит официально войну. война это совсем другой правовой статус и для нас возможно было бы лучше так как развязало руки для миротворческих войск и других более решительный действий которые бы привели бы быстрее к поразке россии.


Новини