Головна Новини Світ Росія У Путіна порадилися і розповіли, чим дадуть відповідь Україні за операцію в Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна порадилися і розповіли, чим дадуть відповідь Україні за операцію в Курській області

Дмитро Медведєв озвучив невиразні погрози через втрату РФ своїх територій

13 серпня 2024, 16:25 comments13241
Поділіться публікацією:

Заступник голови російського Радбезу та колишній президент Росії Дмитро Медведєв, який раніше прославився погрозами ядерним армагеддоном, пообіцяв покарати Україну за події в Курській області. Відповідну заяву він зробив на нараді, де обговорювалася ситуація у російському прикордонні.

У Путіна порадилися і розповіли, чим дадуть відповідь Україні за операцію в Курській області

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

"Вони понесуть за те, що зробили, безумовно заслужене покарання. Таке покарання, яке передбачає різні наслідки для тих, хто це зробив. Включно з керівництвом київського націоналістичного режиму", — заявив політик.

При цьому відразу звернуло на себе увагу, що Дмитро Медведєв жодного разу не згадав ядерну зброю і чомусь не пообіцяв, що окупанти дійдуть до кордонів Польщі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — брак солдатів для війни проти України, що посилюється, спонукає Росію підвищити бонуси за набір, щоб уникнути повторення непопулярної мобілізації. Однак поки що мало ознак того, що це працює. Про це йдеться у матеріалі "Bloomberg".

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Путін вмиває руки: на кого Кремль перекладає відповідальність за події у Курській області.

Раніше "Коментарі" писали – досить стримано та явно, натякаючи на підтримку України, вже відреагували на події у Курській області у США, Німеччині. Більше того, ключові партнери зізналися, що не бачать чогось неординарного в тому, що Україна використовує надану ними зброю під час Курської операції. Чи був Захід готовий до подій у Курській області? Судячи з реакції партнерів, чи можна сказати, що Захід дав "зелене світло" на наступ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини