Головна Новини Світ Росія У Путіна поскаржилися на Захід та заявили про запровадження "особливого режиму"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна поскаржилися на Захід та заявили про запровадження "особливого режиму"

У Кремлі заявляють, що це нібито західний світ розв'язав "війну" проти Росії

31 жовтня 2023, 17:50
Поділіться публікацією:

Речник російського президента Дмитро Пєсков знову поскаржився на Захід, який нібито розв'язав "квазівійну" проти Росії. Тож, у відповідь, за його словами, Кремль вирішив запровадити такий собі особливий режим для компаній з "недружніх країн". Про це повідомляє ТАСС

У Путіна поскаржилися на Захід та заявили про запровадження "особливого режиму"

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

За його словами, тепер на території Російської федерації для компаній країн Заходу діє "особливий режим". А все через те, що проти Росії "розв'язав західний світ" нібито "квазівійну".

"Але з урахуванням тієї, напевно, "квазівійни", яка ведеться з РФ колективним Заходом, у тому числі і економічної війни, звичайно ж, щодо західних компаній, які звідси виходять під тиском своїх урядів, діє особливий режим", — заявив Пєсков.

Окрім цього, Дмитро Пєсков заявив, що для компаній із "недружніх країн немає вільного виходу" з Росії.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росіяни вигадали новий фейк про біолабораторії в Україні. Міноборони Росії розганяє нову брехню про роботу американських біолабораторій в Україні. Раніше пропагандисти намагалися залякати історіями про інфікованих голубів, яких Київ має намір "використовувати" для хіматаки Росією. Тепер у цьому серіалі російського марення є новий сезон історій: США планують відновити роботу біооб'єктів в Україні та прагнуть розпочати збирання небезпечних патогенів на західних територіях у свої колекції, заявляє відомство.

 Відповідні "ризики" для росіян прокоментував начальник військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту ЗС РФ генерал-лейтенант Ігор Кирилов. Він зазначив, що раніше російські спецслужби викрили наміри Вашингтона, тому США вимушено обмежили "свою військово-біологічну присутність в Україні". Однак підвищений інтерес до Києва лишився, стверджує Кирилов.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини