Головна Новини Світ Росія У Путіна поставили ультиматум Україні, інакше загрожують покінчити з суверенітетом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна поставили ультиматум Україні, інакше загрожують покінчити з суверенітетом

За словами заступника голови Ради безпеки РФ, деякий час тому Україна виявила бажання "домовлятися за ключовими моментами, причому на відносно, на наш погляд, реалістичну позицію"

3 червня 2022, 11:10 comments18890
Поділіться публікацією:

Спочатку спікери Кремля ображалися на Україну через відмову погоджуватися на домовленості про припинення війни на умовах Москви. Тепер перейшли до відкритих загроз. Так, заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв заявив, що відмова офіційного Києва домовлятися з Москвою – це автоматичне зменшення шансів на те, що конфлікт вдасться врегулювати за столом переговорів, по мирному. Також це загрожує тому, що Україна втратить свій суверенітет. Як передає портал "Коментарі", Медведєв заявив в інтерв'ю телеканалу Al Jazeera, пише російський "Інтерфакс".                                                                              

У Путіна поставили ультиматум Україні, інакше загрожують покінчити з суверенітетом

Путін та Медведєв. Фото: з відкритих джерел

Медведєв зазначив, що відмова України шляхом переговорів вирішувати спірні питання може призвести до нових руйнувань, нових загибелі серед мирного населення в країні. Також Україна може втратити частину територій і в результаті розпрощатися із суверенітетом.

За словами Медведєва, ще кілька місяців тому Київ активно виявляв бажання домовитись, були певні позиції, на яких можна було зійтися. Вони полягали в тому, щоб визнати територіальні реалії, тобто анексію Криму та окупацію Донбасу, погодитися на позаблоковий статус та дотримуватися нейтральної політики. Медведєв зазначив, що Україна погоджувалася на ці умови і під час зустрічі в Білорусі та під час зустрічей у Туреччині, але пізніше під впливом західних союзників Україна змінила свою позицію і фактично переговори зупинилася.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у США розповіли, чому на півдні України немає анексії, ні "референдуму".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владимир

4 червня 2022, 02:38

Микола, Одного не могу понять,кого эти шавки кацапские пугают. Этих додиков ни кто не боится.

Микола

3 червня 2022, 16:58

Як ви, кончені, не зрозумієте, що навіть якщо ви нас захопите, що є нонсенсом, то ми будемо вас вирізати по одному, навіть у вашій мацкве. Україну не перемогти. Ми вас переможемо в любому випадку.


Новини