Головна Новини Світ Росія У Путіна розповіли, навіщо Україні та Заходу істерія з російським вторгненням
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна розповіли, навіщо Україні та Заходу істерія з російським вторгненням

У Кремлі вважають, що за істеричними заявами про напад Росії можуть ховатися спроби самої України піти в наступ на Донбасі

29 листопада 2021, 08:42 comments1702
Поділіться публікацією:

Речник російського президента Дмитро Пєсков назвав неприйнятною "істерику", яка виникає після низки повідомлень, які публікують українські та західні ЗМІ. Також неприйнятною у Росії вважають риторику глави української держави Володимира Зеленського про стягування Росією військ до українського кордону. Як повідомляє видання "Коментарі", слова прес-секретаря президента РФ передає ТАСС.

У Путіна розповіли, навіщо Україні та Заходу істерія з російським вторгненням

Дмитро Пєсков - фото ТАСС

У Путіна заявили, що не можна назвати допустимою ту риторику, яка останнім часом простежується в публікаціях, розміщених у західних та українських виданнях, та яка активно підігрівається частиною українських політиків. Не відстає у поширенні істеричних меседжів і президент України Володимир Зеленський.

Також Дмитро Пєсков висловився щодо заяви Зеленського з приводу того, що президент РФ має публічно дати гарантії, що російська армія не збирається продовжувати наступ на територію України. За словами речника Путіна, самі заяви про можливість РФ на когось нападати – неправильні за своєю суттю. Пєсков заявив, що такі істеричні заяви України та Заходу можуть бути прикриттям до того, що українська армія сама почне йти за силовим сценарієм вирішення конфлікту на сході. Таке розгортання подій Дмитро Пєсков назвав безумством, додавши, що Росія – миролюбна країна, яка дружньо ставиться до своїх сусідів і не має наміру проти них воювати.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Кремлі заявили, що Україна готується до силового сценарію щодо Донбасу. Росія в такому разі від відповіді теж не відмовиться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини