Головна Новини Світ Росія У Путіна розповіли про свої плани щодо наступу на півночі Харківської області
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна розповіли про свої плани щодо наступу на півночі Харківської області

Росіяни будують плани щодо подальшого захоплення українських територій, що підтвердив Дмитро Пєсков пропагандистам.

16 червня 2024, 21:10
Поділіться публікацією:

Дмитро Пєсков, прес-секретар Кремля, заявив в ефірі пропагандистського каналу Россія 1 про намір військ Росії продовжити наступ на півночі Харківської області з метою створення санітарної зони біля кордонів з Бєлгородською областю. Він також висловив звинувачення Україні в обстрілах Бєлгородської області й заявив, що процес створення буферних зон триває.

У Путіна розповіли про свої плани щодо наступу на півночі Харківської області

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

 "Триває робота зі створення буферної зони, санітарної зони. Ця робота триває. Зрозуміло, поки ми не убезпечимо Шебекине, Бєлгородську область, інші наші області від таких варварських обстрілів, ця робота (зі створення санітарної зони) не припиниться", — додав Пєсков.

Він також наслідував лінію Володимира Путіна, який також висловив опозицію Заходу і заявив, що "точка неповернення" наближається, акцентуючи на ескалації напруженості.

 "Ми бачимо, як країни колективного Заходу — США, Франція, інші європейські країни — постійно нагнітають напруженість, провокують напруженість, виходять на нові витки ескалації. Звичайно, це не може все відбуватися без відповіді Росії. РФ буде відстоювати свої інтереси і буде добиватися всіма можливими засобами досягнення цілей СВО (так у РФ називають війну проти України)", — підкреслив у пропагандистському стилі Дмитро Пєсков.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Кремлі відповіли на реакцію Зеленського щодо умов Путіна про переговори. Російський диктатор Володимир Путін виставив свої умови щодо закінчення війни в Україні. На них відповів президент Володимир Зеленський, який вказав, що це не умови мирних переговорів, а капітуляція України. Тепер на слова Зеленського відповіли в Кремлі.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини