Головна Новини Світ Росія У Путіна відповіли, чи готові на компроміс Заходу заради продовження зернової угоди
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відповіли, чи готові на компроміс Заходу заради продовження зернової угоди

Дмитро Пєсков заявив, що Кремль буде готовий повернутися до "зернової угоди" лише після виконання всіх так званих "домовленостей"

9 вересня 2023, 13:45
Поділіться публікацією:

На Заході всерйоз обговорюють можливість відкрити SWIFT для "дочки" "Россільгоспбанку". Втім, Кремль не готовий йти на жодні компроміси вимагає виконання всіх ультимативних вимог, які в Росії називають "домовленостями". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, пише "Інтерфакс".

У Путіна відповіли, чи готові на компроміс Заходу заради продовження зернової угоди

Дмитро Пєсков. Фото: з відкритих джерел

"Наприклад, зараз йдеться про те, що західники нібито готові пообіцяти відкрити SWIFT для "дочки" "Россільгоспбанку". Але справа в тому, що в домовленості йдеться про те, що SWIFT має бути відкритим для "Россільгоспбанку", а не для" доньки", — зазначив Пєсков.

Головний рупор Кремля заявив, що Росія стоїть на своєму і вимагає від Заходу повернутися до тих домовленостей, які нібито були раніше. Саме тому Москва не обговорюватиме можливість відновлення зернової угоди, доки всі вимоги Москви не враховані.

Дмитро Пєсков також нагадав заяву російського диктатора Путіна про те, що обіцянкам Росія більше не вірить. Москва повернеться до зернової угоди лише тоді, коли всі її вимоги будуть виконані.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган закликає лідерів країн G20 піти на зустріч Росії, виконавши основні вимоги, які раніше озвучував російський диктатор Володимир Путін. Це, за словами турецького лідера, відкриє Путін до поновлення зернової угоди.

Також видання "Коментарі" повідомляло — видання "Bild" опублікувало новину про те, що генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш направив голові МЗС РФ Сергію Лаврову лист із чотирма пропозиціями в обмін на відновлення участі країни-агресора у "зерновій угоді".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини