Головна Новини Світ Росія У Путіна відреагували на нові поставки озброєння в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відреагували на нові поставки озброєння в Україну

У Кремлі спробували заспокоїти росіян після новин про легкі танки для ЗСУ

9 січня 2023, 14:40 comments5575
Поділіться публікацією:

Рішення союзників України про передачу ЗСУ наступальних видів озброєння серйозно стривожило Кремль, де поставили завдання російським пропагандистам нести до маси головний меседж про те, що Москва контролює ситуацію і нові види озброєння не змінять ситуацію на полі бою. Як повідомляє портал "Коментарі", відповідну заяву зробив прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков, пише "РИА Новости".

У Путіна відреагували на нові поставки озброєння в Україну

Путін та Пєсков. Фото: із відкритих джерел

Пєсков зазначив, що не варто звертати увагу на повідомлення про передачу Францією Україні легких танків AMX-10RC. До того ж, не тільки Париж, а й інші столиці Європи і, зокрема, США, НАТО поставили Україні техніки на мільярди доларів.

При цьому головний рупор Кремля постарався запевнити російських пропагандистів, що Росія все одно тримає ситуацію під контролем і додаткове озброєння для ЗСУ не допоможе Україні зламати ситуацію на свою користь.

"Постачання можуть додати болю українському народу, затягнути їхні страждання. Але принципово нічого змінити не зможуть. Зірвати досягнення цілей "спецоперації" ці поставки не здатні", — заявив речник Путіна.

Зазначимо, на початку січня стало відомо, що Україна отримає французькі легкі танки AMX-10RC.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Кремлі Дмитро Пєсков прокоментував "корейський варіант" світу з Україною.

Раніше "Коментарі" писали – доки у Росії будують міфічні плани щодо розділу України за корейським сценарієм, союзники передають нам дедалі більше озброєнь, готуючи чергові приємні сюрпризи. Видання "Коментарі" поцікавилося в експертів — чи є зараз у Росії реальні союзники, а також, що для РФ означатиме крах путінського режиму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини