Головна Новини Світ Росія У Путіна відреагували на санкції Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відреагували на санкції Зеленського

Сергій Лавров каже, що Кремль не реагуватиме на санкції проти Путіна

10 червня 2022, 14:35 comments1682
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Росії Сергій Лавров зневажливо відреагував на санкції, які указом президента України Володимира Зеленського було введено проти президента РФ Путіна та інших російських чиновників найвищого рангу. Лавров лаконічно прокоментував: "чим би дитя не тішилося". Як передає "Коментарі", слова Сергія Лаврова цитує російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

У Путіна відреагували на санкції Зеленського

Путін та Лавров. Фото: з відкритих джерел

Міністр закордонних справ РФ дав зрозуміти, що Росія не буде відповідати дзеркальними санкціями, зазначивши, що це не може бути гідним якогось кроку у відповідь від Москви.                                               

Раніше президент України Володимир Зеленський підписав указ про персональні санкції проти Путіна, глави МЗС Росії Сергія Лаврова, міністра внутрішніх справ РФ Володимира Колокольцева, міністра оборони Сергія Шойгу та інших російських офіційних осіб. Загалом у переліку РНБО 35 російських чиновників.

Крім того, президент Зеленський підписав указ про запровадження санкцій проти російських вишів та їхніх керівників. Загалом до переліку РНБО потрапили 236 російських вишів.

3 червня Євросоюз ввів санкції проти родичів російських державних діячів, зокрема проти коханки Путіна Аліни Кабаєвої, дружини Пєскова Тетяни Навки та його дітей, а також проти інших росіян.

Читайте також на порталі "Коментарі" – статус кандидата для України – у ЄС три країни категорично проти.

Також видання "Коментарі" повідомляло – санкції Володимира Зеленського проти Путіна: що це означає – про переговори тепер можна забути.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини