Головна Новини Світ Росія У Путіна відреагували на версію про те, що ФСБ стоїть за вбивством Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відреагували на версію про те, що ФСБ стоїть за вбивством Пригожина

Дмитро Пєсков вдав, що не розуміє про що пише "The Wall Street Journal"

22 грудня 2023, 14:25
Поділіться публікацією:

У Кремлі не підтвердили і не спростували версію про те, що вбити ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина наказав секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев, а Володимир Путін знав про такі плани і не заперечував такого сценарію. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков у коментарі з приводу статті "The Wall Street Journal", яку цитують російські ЗМІ.

У Путіна відреагували на версію про те, що ФСБ стоїть за вбивством Пригожина

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Дмитро Пєсков вирішив утриматися від коментарів у зв'язку із статтею WSJ на тему загибелі Пригожина, але натякнув, що це видання захоплюється "фантастикою".

"Ми бачили цей матеріал, але не хотіли б коментувати. Навряд чи піддаються коментуванню подібні матеріали. На жаль, WSJ любить займатися продукуванням pulp fiction", — видав головний рупор Кремля.

Зазначимо, сьогодні газета "The Wall Street Journal" написала, що вбивство ватажка найманців "Вагнера" Євгена Пригожина в серпні було організовано Миколою Патрушевим, який займає сьогодні посаду директора ФСБ та голови Ради безпеки Росії. У матеріалі зазначається, що Патрушев мав кілька розмов з Путіним, під час яких голова ФСБ переконував російського диктатора в тому, що ставка на Пригожина та його найманців у війні з Україною дає останньому все більше впливу і створює загрозу Кремлю. Коли Пригожин почав заколот, Патрушев побачив у цьому можливість назавжди позбавитися голови ЧВК.                                                                                   

Читайте також на порталі "Коментарі" — Єнс Столтенберг обнадіяв заявою про військову мету Путіна в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини