Головна Новини Світ Росія У Путіна відреагували на закриття кордону Фінляндією
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відреагували на закриття кордону Фінляндією

У Кремлі вважають надуманими причини для закриття кордону Фінляндією

20 листопада 2023, 13:45 comments1681
Поділіться публікацією:

У Кремлі заявили, що причини, які озвучує Фінляндія, пояснюючи цим рішення про закриття кордону, просто придумані. У Москві вважають неприйнятними звинувачення у тому, що російські прикордонники навмисне доставляють мігрантів на фінський кордон, щоб спровокувати кризу. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Інтерфакс", цитуючи заяву прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

У Путіна відреагували на закриття кордону Фінляндією

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Головний рупор Кремля наголосив, що прикордонними переходами користуються ті, хто має на це законне право, і в цьому плані російські прикордонники повністю дотримуються всіх своїх службових інструкцій.

У Кремлі також прокоментували повідомлення про те, що Фінляндія може закрити решту пунктів пропуску на сухопутному кордоні з Росією найближчим часом.

"Нічого, крім глибокого жалю це не викликає, тому що з Фінляндією у нас давні, дуже добрі стосунки були, прагматичні, засновані на взаємній повазі. І, звичайно ж, ми шкодуємо, що на зміну цим відносинам прийшла така виключно русофобська позиція, якою стали дотримуватись керівники цієї країни", – висловився Пєсков.

Нагадаємо, Фінляндія 18 листопада закрила чотири пропускні пункти з Росією. Такий крок фінського уряду викликав обурення серед мігрантів, які й надалі намагаються пройти через пункти пропуску. В результаті для додаткової безпеки Фінляндія направила свої війська до кордону з Росією.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський підтвердив дані, що Росія готує план дезінформації для розколу українського суспільства, відомий як Майдан-3. А секретар РНБО Олексій Данілов наголосив, що варто працювати над деанонімізацією діяльності Telegram-каналів. Що можна сказати про інформаційний фронт російсько-української війни на даний момент? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Микола

20 листопада 2023, 14:18

Слава Украiнi !!! Я багато думаю , чому росiяни не тiкають до Китаю та Пiвнiчноi Кореi ... Яка користь iз нашого петi Симоненко та Зюганова для росii...


Новини