Головна Новини Світ Росія У Путіна відреагували на заяви політичних лідерів Європи після інтерв'ю Такеру
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна відреагували на заяви політичних лідерів Європи після інтерв'ю Такеру

Пєсков, заявив, що Шольц та Сунак, ознайомилися повність з інтерв'ю Путіна

12 лютого 2024, 18:50 comments2276
Поділіться публікацією:

У Кремлі до цього часу продовжують коментувати інтерв'ю Путіна Такеру Карлсону, де він повторив усі своє попередні заяви. Зокрема, у РФ відповіли на висловлювання Шольца і Сунака. Їх політики зробили після скандального інтерв'ю. Речник російського президента, заявив, що для них головне, що європейські політики ознайомилися із змістом спічу Путіна. Слова Пєскова цитує ряд російських пабліків.

У Путіна відреагували на заяви політичних лідерів Європи після інтерв'ю Такеру

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на запитання пропагандистів, Пєсков заявив, що Сунак та Шольц цілком ознайомилися з позицією Путіна.

"Вони знайомі зі змістом інтерв'ю і це для нас головне. У них і так була можливість постійно знайомитися з позицією президента, зараз вона була повністю представлена. Наскільки я розумію, вони використовують цю нагоду, це головне. А емоційна реакція — це скоріше задля тієї ситуації, в якій перебуває з країни, спроб пояснити своїм платникам податки",- заявив Пєсков.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Шольц розповів, що він зрозумів після інтерв'ю Путіна Карлсону. Для Німеччини стала ще більш очевидною прихильність до України після того, як російський диктатор Володимир Путін відзначився скандальними заявами в новому інтерв'ю. Таку заяву у себе в Twitter зробив канцлер Німеччини Олаф Шольц.

Німецький канцлер Шольц назвав інтерв'ю російського диктатора провокатору Такеру Карлсону "безглуздою" розмовою. У зв'язку з цим Шольц зазначив, що Володимир Путін "завжди багато бреше про історію цієї війни" і справді прагне урвати якнайбільше території від сусідніх країн. Тому "необхідно зробити все можливе, щоби підтримати Україну і дати їй можливість захищатися".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

12 лютого 2024, 19:55

Супер! Оце так дотепність, жодного порівняння з Фюрером-95! Нарешті після маразма Байдена і божевілля Ze в світі знов на перше місце виходить розум. Ось що життєдайний Трамп робить!


Новини