Головна Новини Світ Росія У Путіна з'явилася нова фаворитка, яка має політичні амбіції
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна з'явилася нова фаворитка, яка має політичні амбіції

Каміла Валієва підтримала главу Кремля і нарвалася на критику у мережі

22 лютого 2024, 21:40
Поділіться публікацією:

Знана в Росії  фігуристка Каміла Валієва вперше  публічно висловила  підтримку президенту країни Володимиру  Путіну. Це сталось після того, як юна спортивна знаменитість  побувала на церемонії відкриття спортивного заходу разом із  господарем Кремля.

У Путіна з'явилася нова фаворитка, яка має політичні амбіції

Російська фігуристка Каміла Валієва (фото з відкритих джерел)

Таку  заяву  Каміла Валієва  оприлюднила на  власному telegram-каналі. Там  російська спортсменка   висловила  вдячність Володимиру  Путіну за "Ігри майбутнього" — фіджитал-турнір, який  відбудеться  з 21 лютого по 3 березня у містах Казань та Сочі.

"Ми перша країна, яка влаштовує такий міжнародний турнір, і в цьому величезна заслуга нашого президента, я йому шалено вдячна.

Хочу ще раз висловити величезну подяку за те, що підтримуєте мене в дуже складний період. Дякую за вашу любов та добрі слова.

Сподіваюся, попри все, наша країна ставатиме лише сильнішою і створюватиме нові світові формати”, – написала  спортсменка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗМІ дізналися нові подробиці про  пасію ПутінаМожливо,  росіянка Катерина Мізуліна – тепер  нова коханка господаря Кремля  Володимира Путіна, як  інформує The Mirror. Як з’ясували, вона — донька  сенаторки з РФ Олени Мізуліної. 

Катерині Мізуліній — 39 років, вона є головою Російської Ліги безпечного інтернету, а її матір -  переконана путіністка, що є  пропагандистом  антиукраїнських  методичок  кремлівського режиму. Батько  Катерини, Михайло Мізулін  — відомий, як  професор-філософ, він є  одним  з провідних вчених російської столиці. Росіянка   докладає зусиль, аби очистити  соціальні мережі  від тих, хто  критикує  Путіна і його диктаторські  рішення. Як повідомляють, Мізуліна є   випускницею  Школи східних і африканських досліджень Лондонського університету 2004 року і має ступінь історії мистецтв та індонезійської мови. Вона була перекладачем в  складі офіційних російських делегацій, які  їздять до Китаю.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини