Головна Новини Світ Росія У Путіна з'явився ще один вид потужної "зброї": глава МЗС Польщі розкрив деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна з'явився ще один вид потужної "зброї": глава МЗС Польщі розкрив деталі

Радослав Сікорський вважає, що росіяни могли помітити: з деяких питань можна вбити клини в західне суспільство

27 травня 2024, 10:00
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін сьогодні є "абсурдним лідером міжнародного консерватизму", який використовує традиціоналізм як зброю, щоб схилити на свій бік західних правих. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "The Guardian" зробив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський.

У Путіна з'явився ще один вид потужної "зброї": глава МЗС Польщі розкрив деталі

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Міністр попередив, що Володимир Путін намагається схилити на свій бік правих у Європі та США, використовуючи традиціоналізм як зброю.

"Він – абсурдний лідер міжнародного консерватизму. Ми говоримо про полковника КДБ [Комітету державної безпеки СРСР], їй-богу. Я думаю, що росіяни близько 15 років тому провели певне опитування, а може, вони просто помітили, що з деяких питань, таких як ставлення до гомосексуалізму, статі, до всіх видів ідентичностей, можна вбити клини в наші суспільства", – пояснив Сікорський.

Наприклад, Центральна Європа на 10-15 років відставала від Західної щодо цих питань, заявив глава МЗС Польщі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Франції Еммануель Макрон висловив жаль з приводу "захоплення авторитаризмом" у Європі та закликав людей голосувати на майбутніх європейських виборах з 6 по 9 червня.

Також видання "Коментарі" повідомляло – генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що підтримка Китаєм Росії є вирішальним фактором, що впливає на перебіг війни в Україні. Він закликав країни блоку направити Києву більше зброї та боєприпасів, включаючи системи протиповітряної оборони та зброю великої дальності. Крім того, Столтенберг вважає, що країни-союзники, які постачають зброю Україні, мають скасувати заборону на її використання для ураження військових об'єктів на території РФ. Чого можемо очікувати в найближчому майбутньому від партнерів у військовому сенсі, а також щодо впливу на КНР і РФ? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини