Головна Новини Світ Росія У Путіна запитали, чи посадив би він літак як Лукашенко: що відповів політик (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна запитали, чи посадив би він літак як Лукашенко: що відповів політик (ВІДЕО)

Президент Росії заявив, що не знає Романа Протасевича і знати його не хоче

4 червня 2021, 19:35
Поділіться публікацією:

Пильна увага багатьох людей до всього світу прикута зараз до того, що відбувається в Білорусі. Скандальна посадка пасажирського літака в Мінську, пов'язана з арештом опозиціонера Романа Протасевича, активно обговорювалася і в Росії. Попри це, за словами глави РФ Володимира Путіна, ця ситуація є внутрішньою справою Білорусі.

У Путіна запитали, чи посадив би він літак як Лукашенко: що відповів політик (ВІДЕО)

У Путіна спитали, чи посадив би він літак як Лукашенко. Фото: Газета.ру

Саме тому політик вважає, що втручатися в розгляд з приводу Протасевича не повинні інші держави. Росія, як зазначає Володимир Путін, залишається в стороні від цього інциденту.

Обговорювати особистість Романа Протасевича і своє ставлення до нього російський президент відмовився. Зазначив лише, що нічого про нього не знає і збирається продовжити в тому ж дусі. А ось Протасевичу він побажав робити і далі, що він хоче — хоч протистояти режиму Олександра Лукашенка, хоч щось інше.

Цікаво, що ведучий міжнародного економічного форуму в Санкт-Петербурзі, де і відбувалося обговорення білоруського "літакового кейса", вирішив поставити й інше, більш провокаційне запитання.

У Путіна поцікавилися, чи можливе повторення аналогічної мінської ситуації, але вже на території Росії. Ведучий поцікавився, чи задіяла б російська влада свій вплив, щоб змусити до посадки, наприклад, лайнер Лондон-Таїланд, аби схопити персону, котра знаходиться в розшуку всередині країни.

Після нетривалої паузи Путін зі смішком сказав, що відповіді на це питання він давати не буде. Неоднозначна позиція президента, схоже, сподобалася присутнім, адже залом прокотилася хвиля сміху.

До слова, під час свого виступу на форумі Володимир Путін також зазначив, що, незважаючи на запевнення Заходу, РФ не причетна до посадки літака в Білорусі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Росії святкують нову "газову" перемогу — 4 червня фінішували будівельні роботи над першою ниткою "Північного потоку-2", про що стало відомо із заяви російського президента Володимира Путіна. Як цю ситуацію оцінюють експерти, дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете прочитати про те, без чого, як вважають члени української делегації в ТКГ, не зможе вижити режим Лукашенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сташинский

5 червня 2021, 05:33

Все предатели и убийцы должны знать - кара их настигнет еще в этой жизни. "Будем мочить в сортире".


Новини