Головна Новини Світ Росія Несподіване зізнання Путіна: Росія переживає нелегкі часи
commentss НОВИНИ Всі новини

Несподіване зізнання Путіна: Росія переживає нелегкі часи

Під час церемонії нагородження президент Росії Володимир Путін повідомив, що РФ наразі переживає нелегкі часи.

24 травня 2023, 11:28 comments1959
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

23 травня у Кремлі пройшла церемонія нагородження осіб, які вислуговуються перед режимом Путіна. Російський президент особисто був присутній на зібранні та вручав нагороди. Під час промови Путін вказав, що "Росія переживає нелегкі часи". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Несподіване зізнання Путіна: Росія переживає нелегкі часи

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Під час урочистого заходу російський диктатор вручав нагороди за "визначні досягнення" в кількох галузях, зокрема культурі, освіті та космонавтиці. Під час виступу Володимир Путін підсумував останні місяці Росії.

"Росія зараз переживає нелегкі часи і говорили також про те, що ніколи легко і не було", — заявив Путін.

Далі Путін почав повторювати наративи російської пропаганди, вказавши, що наразі РФ нібито перебуває в особливих умовах консолідації населення та має бажання створити покращення для економіки, виробництва та виховання. Попри заяви про консолідацію серед населення Російської Федерації, деякі представники Росії оголосили створення "Альянсу корінних народів" та вимагають проведення референдуму щодо виходу зі складу РФ. Наразі до такої ініціативи приєдналось п’ять регіонів Росії. Відповідне звернення потрапило в мережу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній агент КДБ вказав, кого боїться Володимир Путін. За його словами російський диктатор не поважає європейських політиків, тому у списку з двох осіб вони не вказані.

Також "Коментарі" писали про соціологічне опитування у РФ, де росіян запитали про те, за кого вони проголосували б на виборах президента. Неочікуваний результат виявився на другій сходинці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини