Головна Новини Світ Росія У Путіна заявили, що частину «спецоперації» виконано – Луганщину окуповано
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна заявили, що частину «спецоперації» виконано – Луганщину окуповано

Шойгу прозвітував Путіну, що останнє велике місто Луганщини Лисичанськ не втримало оборони і вже захоплене окупантами

3 липня 2022, 15:00 comments1587
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу прозвітував перед президентом країни-агресора Путіним про те, що російським військам вдалося виконати завдання з виходу на адміністративні кордони Луганської області. Наразі вся Луганська область знаходиться під контролем російських загарбників. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини", з посиланням на Міноборони РФ.

У Путіна заявили, що частину «спецоперації» виконано – Луганщину окуповано

Путін та Шойгу. Фото з відкритих джерел

Нібито Путіну прозвітували, що російські окупанти вже не просто вторглися до Лисичанська, як останнє неокуповане місто Луганської області, а й повністю захопили його. Окупанти відрапортували Путіну, що крім Лисичанська вони нібито повністю контролюють Білогорівку, Новодружеськ, Малорязанцеве та Білу гору.                                                                          

Така пафосна подача про захоплення всієї Луганської області може пояснюватись тим, що спочатку Путін розраховував за пару днів захопити всю Україну, але в результаті всі його плани зруйновані і тепер доводиться подавати електорату просування російських військ у Луганській та Донецькій областях як визначну перемогу.

Щодо ситуації в Лисичанську, то Україна ніяк не прокоментувала поки що заяви російської сторони. Раніше повідомлялося, що біля міста тривають запеклі бої. Російські загарбники підійшли впритул до міста.

Читайте також на порталі "Коментарі" — гучні вибухи у російському Бєлгороді: руйнування 11 багатоповерхівок та приватних будинків – є загиблі, росіяни звинувачують Україну та говорять про обстріл.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/169643
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини