Головна Новини Світ Росія Путін зібрався поїхати до однієї з країн НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зібрався поїхати до однієї з країн НАТО

Путін, після оголошення його у міжнародний розшук, жодного разу не лишав Росію

16 червня 2023, 00:05
Поділіться публікацією:

Російський президент  Володимир Путін  має намір  поїхати до Туреччини, де відбудеться його  зустріч з лідером Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом, проте на який час планується візит, поки  невідомо.

Путін зібрався поїхати до однієї з країн НАТО

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляє  помічник Путіна Юрій Ушаков.

"Президент Туреччини підтвердив своє запрошення нашому президенту  відвідати Туреччину. Плани є, але конкретних термінів ще не обговорювали", – сказав  помічник глави РФ.

При цьому,  ще раніше медіа   інформували про   можливий візит Володимира Путіна до  цієї країни. Привід -  відкриття атомної електростанції "Аккую", яку збудував в Туреччині  "Росатом" та про візит  на інавгурацію Ердогана у  червні, але  ці поїздки  так і не відбулись. Інтрига полягає в тому, що після того, як господаря Кремля оголосили в міжнародний розшук, він ніколи не залишав територію Російської Федерації.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін привітав з ювілеєм "дорогого друга". Російський диктатор Володимир Путін привітав лідера КНР Сі Цзіньпіна з нагоди 70-річного ювілею. Відповідний текст телеграми розміщено на офіційному сайті Кремля. Текст привітання російського президента переповнений компліментами на адресу Сі Цзіньпіна. Щоб наголосити на своїй повазі Путін назвав китайського лідера "дорогим другом".

Також Путін написав, що розраховує на продовження "конструктивного діалогу" з питань двостороннього та міжнародного порядку денного "на благо народів Росії та Китаю".

Також "Коментарі" писали про те, що задумав Путін з націоналізацією західних активів. Ще на минулому тижні  Володимир Путін направив  на адресу уряду  секретний указ.   Він дав вказівку  готувати закон, який надав дозвіл  урядовцям привласнити активи Заходу
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини