Головна Новини Світ Росія У Радфеді накинулися на Зеленського через план перемоги України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Радфеді накинулися на Зеленського через план перемоги України

У Радфеді заявили, що нібито Україна не має жодного плану перемоги і не потрібно слухати Зеленського

сьогодні, 12:11
Поділіться публікацією:

У Радфеді назвали всі заяви президента Володимира Зеленського, зробленого щодо припинення війни та його плану перемоги, "суперечливими". Зокрема, про це заявив заступник голови Комітету Ради Федерації у міжнародних справах Володимир Джабаров.

У Радфеді накинулися на Зеленського через план перемоги України

Володимир Джабаров

"Мені здається, треба поменше слухати Зеленського, бо він сам уже не знає, що каже… Немає у нього жодного плану, окрім плану випросити якнайбільше грошей у США", — заявив представник країни-окупанта.

Крім того, Джабаров заявив, що нібито всі плани президента Володимира Зеленського щодо припинення війни перебувають у "області фантастики".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що у Кремлі відмовилися коментувати повідомлення про плани президента Володимира Зеленського представити у США свій "план перемоги" над Росією. При цьому речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков пообіцяв, що якщо з цього приводу з'явиться офіційна інформація, то в Кремлі її вивчать.

Також "Коментарі" розповідав і те, що в Україні написали план перемоги у війні з Росією. Очікується, що цей план президент Володимир Зеленський представить під час візиту до США. Президент уже розповів, що першим план перемоги побачить президент США Джо Байден. Потім його представлять Конгресу, а також кандидатам у президенти Камаді Гарріс та Дональд Трампу. Зеленський розраховує, що США допоможуть Україні втілити план перемоги в життя. Якщо Вашингтон відмовиться, то на Україну чекає дуже тривала війна і багато жертв серед українців, заявив глава держави.

При цьому західні ЗМІ стверджують , що план перемоги президента України Володимира Зеленського, який він представить президенту США Джо Байдену, не передбачає швидкий вступ України до НАТО, але є пропозиція створити аналог п'ятої статті альянсу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини