Головна Новини Світ Росія У Радфеді пригрозили ЗСУ «серйозною відповіддю»: мститимуть не лише за Курську область
commentss НОВИНИ Всі новини

У Радфеді пригрозили ЗСУ «серйозною відповіддю»: мститимуть не лише за Курську область

У Радфеді обіцяють, що РФ відповість ЗСУ на їх атаки на Курську область, Кримський міст і спроби підібратися до Москви

21 серпня 2024, 13:24 comments2216
Поділіться публікацією:

Для України готується "серйозна відповідь" за вторгнення в Курську область, "нескінченні атаки" на Кримський міст та спроби бити БПЛА у тому числі по Москві, про це у розмові з радіостанцією "Говорить Москва" заявив заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров. Більше того, він стверджує, що нібито російські військові не сидять склавши руки.

У Радфеді пригрозили ЗСУ «серйозною відповіддю»: мститимуть не лише за Курську область

Володимир Джабаров

"Ми не панікуватимемо. Я впевнений, що ми зупинемо подібні атаки і в майбутньому. Більше того, що наші військові зараз намагаються не висловлюватися, наводить на думку, що ми готуємо серйозну відповідь українцям за вторгнення в Курську область, за нескінченні атаки на Кримський міст, на різні прикордонні території. Тепер і до Москви хочуть дістатися", — заявив Джабаров.

При цьому росіянин припустив, що йдеться про військову операцію і російські військові та спеціалісти "не сидять склавши руки". За його словами, фахівці також готуються припиняти атаки безпілотників, які Захід постачає ЗСУ. Також сенатор країни-агресора висловив сподівання, що експерти знайдуть вирішення проблеми із регулярними атаками БПЛА.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що західні журналісти вказують на те, що ЗСУ операцією на Курщині розвінчали кілька міфів, які Кремль будував десятиліттями. Один із них загрози, які нічим не підкріплені та є звичайним блефом. Журналісти наголошують, що насправді немає жодних "червоних ліній", про які говорить керівництво Кремля. Україна неодноразово переходила ці червоні лінії і нічого не сталося. На думку журналістів, цей факт має вплинути на Захід, щоб він активніше допомагав Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини