Головна Новини Світ Росія У Радфеді відреагували на мирні ініціативи Шольца: чим обурені
commentss НОВИНИ Всі новини

У Радфеді відреагували на мирні ініціативи Шольца: чим обурені

У Радфеді вважають, що Шольц не може бути ініціатором мирних переговорів, оскільки він нібито є стороною конфлікту

9 вересня 2024, 14:17
Поділіться публікацією:

Заступник голови Радфеду з міжнародних справ Володимир Джабаров відреагував на інформацію про те, що канцлер Німеччини Олаф Шольц розробляє план, який допоможе зупинити війну в Україні та принести мир. Зокрема, він заявив, що канцлер нібито не має жодного права розробляти такий мирний план, оскільки він є одним із головних спонсорів "київського режиму".

У Радфеді відреагували на мирні ініціативи Шольца: чим обурені

Олаф Шольц

"Людина, яка дає команди на постачання смертоносної зброї в Україну, а потім розмірковує про мирний план, — не викликає жодної довіри. Тому Шольц — це не та людина, яка може закликати до миру", — заявив російський сенатор.

На його думку, оскільки Німеччина виступає одним із основних джерел озброєння України, ніхто не повірить у мирні ініціативи її влади.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що італійські журналісти з'ясували, що Шольц нібито почав працювати над своїм мирним планом, який передбачає "територіальні поступки" з боку України. За їхньою інформацією, канцлер прагне зміцнити свої позиції перед виборами та увійти в історію як "канцлер світу". Сам Шольц закликав почати обговорювати, як можна прийти до миру в Україні якнайшвидше, і запропонував провести ще одну конференцію щодо України, але за участю Росії.

Відреагував на повідомлення видання La Repubblica про підготовку мирного плану канцлером Німеччини Олафом Шольцем та спікер Кремля Дмитро Пєсков. За його словами, у РФ чули різні пропозиції про те, що потрібно йти до світу, але жодних конкретних пропозицій РФ не отримувала. Також Москва не має подробиць про те, що може передбачати мирний план Шольца.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини