Головна Новини Світ Росія У РФ горів завод, де виробляють двигуни для літаків МіГ
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ горів завод, де виробляють двигуни для літаків МіГ

У РФ триває серія вибухів та пожеж

12 травня 2023, 09:12 comments4137
Поділіться публікацією:

У Москві в ніч на 12 травня спалахнула пожежа, що сталася на території машинобудівного заводу, де виготовляють двигуни для літаків МіГ. Внаслідок чого постраждали троє людей. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram-канал SHOT.

У РФ горів завод, де виробляють двигуни для літаків МіГ

Літак. Фото: з відкритих джерел

"У Москві сталася пожежа на території машинобудівного заводу імені В.В. Чернишова, постраждали троє людей. На цьому підприємстві виробляють двигуни для літаків МіГ", — йдеться у повідомленні.

За даними Telegram-каналу, загоряння виникло в одній із будівель підприємства на Вишневій вулиці близько 4 ранку.

"У кабінеті на другому поверсі спалахнули особисті речі та меблі на площі близько 15 квадратних метрів, від вогню сталося сильне задимлення у приміщенні", — передають у мережі.

Попередньо пожежу вже ліквідовано, а постраждалих забрала "швидка".

Читайте також на порталі "Коментарі" — в очікуванні 11-го санкційного пакету проти Росії: чи є ефект від санкцій, які вже запровадили раніше.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Китайська Народна Республіка (КНР), яка рекордно наростила експорт до РФ, може потрапити під європейські санкції. На цьому ж фоні окремі країни, як та сама Італія, подумують залишити ініціативу Китаю "Один пояс, один шлях" заради покращення відносин із США. А генсек НАТО Єнс Столтенберг наголошує, що російсько-українська війна та її можливий результат вплинуть на рішення КНР атакувати чи не атакувати Тайвань. Як далі може діяти Китай? Чи є ймовірність, що він віддасть перевагу зменшенню явної та таємної підтримки РФ заради того, щоб зберегти нормальні відносини з Європою, а, можливо, і покращити відносини зі США? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини