Головна Новини Світ Росія У РФ масштабна аварія: після ДТП перевернувся потяг, багато постраждалих
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ масштабна аварія: після ДТП перевернувся потяг, багато постраждалих

Серед постраждалих є діти

29 липня 2024, 14:19
Поділіться публікацією:

У понеділок, 29 липня, у Волгоградській області вісім вагонів поїзда №491 Казань-Адлер зійшли з рейок через зіткнення з КамАЗом, повідомила РЖД у своєму Telegram-каналі.

У РФ масштабна аварія: після ДТП перевернувся потяг, багато постраждалих

В РФ перекинувся потяг

"Сьогодні о 12:35 на перегоні Грем'яча — Котельникове у Волгоградській області водій вантажного автомобіля КамАЗ виїхав на залізничний переїзд і зіткнувся з пасажирським потягом №491 Казань — Адлер", — йдеться в публікації.

Прес-служба ГУ МВС по Волгоградській області Росії заявила, що водія вантажівки госпіталізовано.

У РЖД повідомили, що на місце їдуть оперативні служби. Рух поїздів на місці аварії припинено.

За попередніми даними, 100 людей постраждали при сході з рейок пасажирського поїзда під Волгоградом. Серед них шестеро дітей.

При цьому росЗМІ з посиланням на рятувальників повідомляють, що внаслідок ДТП, в результаті якого поїзд зійшов із рейок, є постраждалі. Їхня точна кількість зараз встановлюється. Загалом у поїзді, за попередньою інформацією, перебувало 812 пасажирів.

Рятувальники кажуть, що пасажири самі вибралися із вагонів. На місці події працюють усі оперативні служби. Потерпілим надають допомогу на місці чи відвозять до лікарень.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у російському Пітері водій автобуса не впорався з керуванням, внаслідок чого автобус упав у річку Мийка. Загинуло щонайменше семеро росіян. Водія автобуса затримали . За даними росЗМІ, люди загинули, оскільки не змогли самостійно вибратися з автобуса, що тоне, і лікарям не вдалося їх відкачати. Водночас очевидці ДТП розповідають, що першим з автобуса, що тоне, вибрався водій. Йому кричали, щоб він відкрив люк на даху автобуса, щоб люди могли вибратися. Але він ніяк не відреагував на ці заклики.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.gazeta.ru/

Новини