Головна Новини Світ Росія У РФ накинулися з істеричним звинуваченнями на Зеленського: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ накинулися з істеричним звинуваченнями на Зеленського: у чому причина

У Росії звинувачують Зеленського в тому, що він нібито хоче втягнути у війну НАТО

5 серпня 2024, 13:14 comments2507
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський заявив, що обговорюватиме із західними партнерами можливість створення коаліції країн, які б допомогли збивати російські ракети над територією України.

У РФ накинулися з істеричним звинуваченнями на Зеленського: у чому причина

Володимир Джабаров

На цю заяву істерично відреагував заступник голови Комітету Ради Федерації РФ з міжнародних справ Володимир Джабаров. За його словами, Володимир Зеленський своїми висловлюваннями нібито намагається втягнути НАТО у прямий конфлікт із Росією.

Російський сенатор заявив, що слова Зеленського показують, що він "брехав", заявляючи про готовність до діалогу з РФ. При цьому він наголосив, що президент України закликає союзників Києва до прямого конфлікту з РФ.

Джабаров заявив, що якщо літаки чи інші об'єкти ЗС РФ збиватимуться над територією України країнами Північноатлантичного альянсу, то "почнеться велика війна". Російський сенатор навіть додумався заявити про те, що Зеленський, щоб "залишитися при владі", готовий втягнути військовий блок у пряме зіткнення з Росією, що є абсолютно аморальним.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, президент Володимир Зеленський заявив, що країни, які є сусідами з Україною, бояться знищувати російські ракети через потенційну реакцію Росії. Саме тому, за словами Зеленського, для таких заходів потрібна коаліція країн, оскільки для окремо взятої держави це надто велика відповідальність. Київ обговорюватиме із сусідніми країнами можливість зі збиття російських ракет у небі республіки, підкреслив глава держави.

При цьому відомо, що Україна не вперше порушує питання збитися ракет над своєю територією союзниками. Проте канцлер Німеччини Олаф Шольц заявляв , що про це не може бути й мови.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини