Головна Новини Світ Росія У РФ назвали благодійний фонд Навального екстремістським
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ назвали благодійний фонд Навального екстремістським

Прокуратура РФ направила до Московського міського суду позов про визнання екстремістськими організацій Олексія Навального

17 квітня 2021, 03:19
Поділіться публікацією:

Прокуратура Москви зажадала визнати ФБК Навального і його штаби "екстремістськими організаціями"

У РФ назвали благодійний фонд Навального екстремістським

Олексій Навальний (фото з відкритих джерел)

За дорученням Генеральної прокуратури РФ прокуратура Москви провела перевірку Фонду боротьби з корупцією російського опозиціонера Олексія Навального і його штабів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури.

"Під прикриттям ліберальних гасел ці організації займаються формуванням умов для дестабілізації соціальної та суспільно-політичної ситуації. Фактичними цілями їх діяльності є створення умов для зміни основ конституційного ладу, в тому числі з використанням сценарію" кольорової революції ", — йдеться в заяві прокуратури Москви.

Повідомляється, що прокуратура направила до Московського міського суду позов про визнання екстремістськими організацій Олексія Навального.

Нагадаємо, Олексій Навальний, отруєний 20 серпня в аеропорту "Томська" хімічною зброєю "Новачок", розповів, скільки коштувало його лікування в німецькій клініці "Шаріте" і хто його оплатив. За словами Навального, вихід з коми і лікування обійшлося в 49 тисяч євро. Ці гроші надали три росіянина: підприємець Євген Чичваркін, економіст Сергій Алексашенко і айтішник Роман Іванов. Як відомо, опозиційний політичний діяч був затриманий по приїзду в Російську Федерацію з Німеччини і був доставлений в СІЗО "Матроська тиша".

Як повідомляли раніше Олексій Навальний звернувся за допомогою в громадську комісію, щоб отримати доступ до знеболюючих ін'єкцій при сильному болі в нозі, йдеться в заяві глави комісії. Навальний був поміщений у в'язницю в минулому місяці на два з половиною роки за звинуваченням, яке він назвав політично мотивованим. Його заарештували в січні, коли він повернувся в Росію з Німеччини, де проходив лікування після отруєння нервово-паралітичною речовиною.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини