Головна Новини Світ Росія У РФ пригрозили вдарити по Польщі: що обурило Москву
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ пригрозили вдарити по Польщі: що обурило Москву

Російська пропаганда зазначила, що це могло бути справедливою відповіддю на знищення Іл-76 у небі під Бєлгородом

5 лютого 2024, 15:00 comments12917
Поділіться публікацією:

Топовий російський пропагандист Дмитро Кисельов, котрий раніше освідчувався в коханні Україні та українцям, звинуватив США в знищенні військово-транспортного літака Іл-76 над Бєлгородською областю і пригрозив ударом по аеропорту в польському Жешуві. Як передає портал "Коментарі", фрагмент пропагандистської програми із погрозами Кисельова з'явився у мережі. Рупор Кремля видав, що експертиза нібито "точно встановила", що літак Іл-76 збила американська система Patriot з території України.

У РФ пригрозили вдарити по Польщі: що обурило Москву

Росія та Польща. Фото з відкритих джерел

Пропагандист також заявив, що заряджають, наводять та здійснюють пуски із систем Patriot в Україні нібито американці, адже кожен пуск ракети коштує, за його підрахунками, від 3 до 8 млн. доларів.

"Українцям тут не довіряють", – стверджує Дмитро Кисельов.

Російський телеведучий заявив, що американським військовим у Києві та тим, хто "дистанційно веде українцями війну проти Росії", надано зброю та "широкі повноваження", а відповідальність за наслідки її застосування з них знято.

"У США чомусь вважають, що швидко проходячи з одного вікна Овертона в інше і провокуючи Росію все більше, їм це й надалі сходитиме з рук. Але де тоді зупинитись? Який механізм гальмування? Якщо залишилися лише військово-технічні методи, тоді як варіант польський аеродром Жешув, який є основною перевалочною базою для західної зброї для України, стає дедалі очевиднішою ціллю", — сказав Кисельов.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Кремлі відреагували на інформацію про прохання України передати тіла тих, хто нібито загинув у Іл-76.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна дорікнула ООН в обіймах з Лавровим та нездатність перевірити дані про Іл-76.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини