Головна Новини Світ Росія У РФ пропонують карати за підписку на "антиросійські" чати
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ пропонують карати за підписку на "антиросійські" чати

У Росії хочуть ввести відповідальність за підписку на "антиросійські" чати

28 березня 2024, 21:29
Поділіться публікацією:

Російська пропагандистка Маргарита Симонян пропонує ввести в РФ відповідальність за участь і підписку в "антиросійських" чатах і групах у соціальних мережах і месенджерах.   

У РФ пропонують карати за підписку на "антиросійські" чати

Російський інтернет хочуть поставити під контроль. Фото з відкритих джерел

"У Росії має бути введена відповідальність за участь в антиросійських, терористичних чатах і підписку на них", — написала Маргарита Симонян у своєму Telegram.

За словами російської пропагандистки, список заборонених чатів і груп мають формувати відповідні органи, як зараз формують у Росії списки заборонених організацій, медіа та літератури.

За участь у таких чатах і групах Маргарита Симонян пропонує карати щонайменше видворенням та довічною забороною на в'їзд у Росію.

Відповідну ініціативу пропагандистка озвучила у зв'язку з масовим вбивством росіян у "Крокусі".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники сповільнили наступальні операції в районі окупованого міста Авдіївка Донецької області, повідомив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. За словами офіцера ЗСУ, сповільнення темпів наступу росіян не означає, що вони зупинили спроби штурмів.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що у Москві різко збільшилася кількість справ про порушення правил в'їзду в Росію іноземцями (стаття 18.8 КоАП) після теракту в "Крокус сіті холі". Після нападу на "Крокус" у містах РФ посилилися облави на мігрантів. У Москві поліція організувала рейди по гуртожитках. Також силовики нагрянули на склад Wildberries у підмосковній Електросталі, де було затримано щонайменше сорок осіб. При цьому особлива увага приділяється уродженцям Таджикистану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ф

28 березня 2024, 21:55

https://world.comments.ua/ua/news/russia/u-rf-proponuyut-karati-za-pidpisku-na-antirosiyski-chati-728808.html


Новини