Головна Новини Світ Росія У РФ раптово помер відомий актор
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ раптово помер відомий актор

Володимир Матвєєв помер раптово у 72 роки.

2 липня 2024, 23:10 comments3281
Поділіться публікацією:

У Росії стало відомо про смерть актора Володимира Матвєєва, на рахунку якого понад сто ролей у кіно і серіалах. За даними пропагандистського видання "Стархіт", артист помер раптово у 72 роки.

У РФ раптово помер відомий актор

Володимир Матвєєв (фото з відкритих джерел)

Причина відходу артиста з життя не озвучується, але представники культурного закладу повідомили, що в актора зупинилося серце. В оточенні актора зазначили, що це була "скоропостижна смерть". Наразі невідомо, коли і де відбудеться церемонія прощання.

"З 1974 року Володимир Михайлович був окрасою трупи Театру імені Ленсовєта, до якої його запросив учитель, художній керівник театру, народний артист СРСР і Росії Ігор Петрович Владимиров. Глядачі назавжди запам'ятали яскраві ролі Володимира Матвєєва у виставах. Його унікальний талант назавжди залишиться в нашій пам'яті та історії театрального Петербурга. Сумуємо разом із рідними та близькими. Про день прощання буде повідомлено додатково", — поділилися співробітники актора.

Матвєєв зіграв у понад сотні кіноробіт. Серед останніх — "Мосгаз. Остання справа Черкасова", "Чорнобиль", "Таємниці слідства".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у популярного модельєра РФ помер синНа початку червня сина  відомого російського модельєра В'ячеслава Зайцева Єгора Зайцева госпіталізували в одну з  клінік російської столиці. 

Як  інформує пропагандистське видання Стархіт,  медики боролись за його життя до останнього, проте ситуація була важка від самого початку. До цього, Зайцева-молодшого  повезли в лікарню, де в нього діагностували важку анемію і пухлину в кишечнику. Ще в нього було виявлено  кілька хронічних захворювань, одне з них, цироз печінки.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини