Головна Новини Світ Росія У РФ родичі строковиків уже в страху: куди Кремль стягує війська
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ родичі строковиків уже в страху: куди Кремль стягує війська

Родичі російських солдатів стурбовані тим, що ті зовсім поряд з українським кордоном і чують вибухи

21 вересня 2022, 08:20 comments2144
Поділіться публікацією:

Путінський режим в агонії через провал в Україні намагається у будь-який спосіб утримати ситуацію під контролем. Через пробуксування прихованої мобілізації російських військовослужбовців строкової служби вже кілька місяців перекидають до кордону з Україною. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на "Холод".

У РФ родичі строковиків уже в страху: куди Кремль стягує війська

Строкова служба в РФ. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що найбільше строковиків стягнули до Бєлгорода, Брянська та Вороніжа. Це міста, які, як відомо, найближче до українського кордону. Як розповіла відповідальний секретар Спілки комітетів солдатських матерів РФ Валентина Мельникова, юридичної проблеми поки що немає, оскільки молоді хлопці ще на території Росії.

При цьому жінка зізналася, що до неї вже масово звертаються родичі, які проходять строкову службу в російській армії. Найбільше звернень тих військових, яких перекинули під Білгород. Хлопців постійно навантажують дуже тяжкою роботою, до того ж доводиться чути обстріли.

Валентина Мельникова уточнила, що російське законодавство прописане так, що нічого не вдієш. Є можливість поскаржитися лише у тому випадку, якщо військові недоїдають чи недопивають. А якщо з їжею все нормально, то немає й причин скаржитися на службу.

У ЗМІ також з'явилася інформація, що до Бєлгородської області на кордон з Україною збираються перекинути строковиків з Таманської дивізії. А у липні туди перевели строковиків із Кантемирівської дивізії.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Дмитро Медведєв розкрив секрет – яка справжня мета Росії із "референдумами" в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – навіщо Росії терміново знадобились "референдуми" в Україні – чого злякалися окупанти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини