Головна Новини Світ Росія У РФ розкрили причину, чому досі не знищили будівлю Верховної Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ розкрили причину, чому досі не знищили будівлю Верховної Ради

У РФ знайшли цинічне пояснення, чому не б'ють по будівлі ВР

сьогодні, 12:00 comments3978
Поділіться публікацією:

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян в ефірі програми "Вечір із Володимиром Соловйовим" спробувала пояснити, чому російські війська не бомбять Верховну Раду. За її словами, вся річ у тому, що вона є об'єктом культурної спадщини.

У РФ розкрили причину, чому досі не знищили будівлю Верховної Ради

Маргарита Симоньян

"Мені вчора на програмі колеги розповідають: "А чи знаєте ви, що у Верховній Раді України ніяк не розуміють, чому Росія не бомбить Раду, жоден кинджал ще не прилетів?" Я хочу їм сказати, що тому, що це не будівля Верховної Ради України, це будівля Верховної ради Української РСР, збудована радянським архітектором Володимиром Заболотним, який за це отримав Сталінську премію", — заявила Симоньян.

Вона цинічно наголосила, що у російських військ "рука не піднімається на наше".

Крім цього, пропагандистка додала, що українці та росіяни є одним народом.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що РФ взагалі не хвилює, куди летять їхні ракети, і що цим вони знищують. Наприклад, щоб захопити населені пункти на Донеччині, загарбники повністю стирають їх з лиця землі і таким чином "захищають" як там люблять говорити "народ Донбасу".

Також "Коментарі" розповідали , що російські терористи б'ють ракетами цивільної інфраструктури, намагаючись, щоб було якнайбільше жертв серед мирного населення. Але за кожний злочин все одно буде відплата. Вранці 20 жовтня 2024 року в яблуневому саду села Супонєво біля Брянська знайшли тіло військового злочинця Дмитра Голенкова, який був пілотом 52-го важкого бомбардувального полку РФ (в/ч 33310), що базувався на аеродромі Шайківка. Він відповідальний за ракетний удар по житловому будинку в Дніпрі 14 січня 2023 року, коли загинули 46 мирних жителів України, серед яких 6 дітей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини