Головна Новини Світ Росія У РФ розповіли, яке питання Путін обговорив із Сі в режимі тет-а-тет
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ розповіли, яке питання Путін обговорив із Сі в режимі тет-а-тет

Російський диктатор Володимир Путін під час особистої зустрічі з президентом Китаю Сі Цзиньпіном дуже докладно обговорив питання України, заявив помічник Путіна Юрій Ушаков

17 травня 2024, 13:06
Поділіться публікацією:

Як повідомив Юрій Ушаков у Китаї кремлівський диктатор Володимир Путін на зустрічі із Сі Цзиньпіоном дуже докладно обговорив питання того, що відбувається в Україні.

У РФ розповіли, яке питання Путін обговорив із Сі в режимі тет-а-тет

Путін і Сі

За словами Ушакова, це дуже докладне обговорення пройшло в режимі тет-а-тет.

"Дуже докладно. Це було вже у форматі тет-а-тет",
– сказав Ушаков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін зараз перебуває в Китаї з дводенним візитом. Першого дня він відвідав Пекін, зараз він перебуває з візитом у Харбіні.

Під час зустрічі з китайським президентом Сі Цзиньпіоном, серед іншого, обговорювалося питання подій, що відбуваються в Україні. Зокрема, обидва президенти виступили із спільною заявою, в якій засудили підтримку інших країн України, наголошуючи, що таким чином вони сприяють посиленню бойових дій. При цьому відомо, що і РФ, і Китай неодноразово закликали Захід припинити надавати військову допомогу Силам оборони, оскільки вони таким чином сприяють продовженню війни.

Крім того, Сі Цзиньпін заявив , що він підтримує "політичне врегулювання кризи" в Україні. При цьому президент не уточнив, що має на увазі. Ймовірно, йдеться про просування китайського мирного плану, який повністю підтримує Росія, при цьому сам Путін похвалив його. І в цьому немає нічого дивного, адже китайський мирний план враховує усі забаганки Кремля. Зокрема, він передбачає проведення переговорів без виведення російських військ. Також китайці пропонують зупинитись на лінії розмежування, і таким чином РФ отримує повний контроль над тими територіями, які зуміла захопити. А ще Китай вважає, що з Росії слід зняти західні санкції.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини