Головна Новини Світ Росія У РФ ще один НПЗ у вогні: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ ще один НПЗ у вогні: подробиці

Після атаки БПЛА на Рязанському НПЗ виникла пожежа

1 травня 2024, 07:32 comments2224
Поділіться публікацією:

У ніч на середу невідомі безпілотники атакували Рязанську та Воронезьку області Росії. На Рязанському нафтопереробному заводі виникла пожежа. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє низка російських телеграм-каналів. Також інформацію підтвердили губернатор Рязанської області Павло Малков та губернатор Воронезької області Олександр Гусєв.

У РФ ще один НПЗ у вогні: подробиці

Пожежа. Фото: із відкритих джерел

Як повідомляють очевидці у соцмережі, атака на НПЗ сталася близько третьої години ранку. Спочатку було чути гул, а потім пролунали два вибухи.

Нині на заводі працюють оперативні служби.

Губернатор Рязанської області Павло Малков підтвердив факт атаки, заявивши, що одного безпілотника нібито збили. Кількість БПЛА, які долетіли до Рязанського НПЗ, чиновник, звичайно, не озвучив.

У свою чергу губернатор Воронезької області Олександр Гусєв пише у своєму телеграм-каналі, що в ніч на середу над територією Воронезької області було збито двох безпілотників.

За його словами, один із них був збитий у передмісті Воронежа, а ще один – у Воронезькій області.

Варто зазначити, що Рязанський нафтопереробний завод знаходиться під контролем НК "Роснафти". Більшість продуктів нафтопереробки виробляється на експорт.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Смоленській області РФ після атаки БПЛА виникли пожежі на "паливно-енергетичних об'єктах на території Смоленського та Ярцевського районів" Смоленської області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія не вірить, що США переконали Україну не бити по НПЗ: як готуються до нових ударів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – звідки взялися "червоні лінії" США для України: що дають удари ЗСУ по російських НПЗ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини