Головна Новини Світ Росія У РФ школярок змусили знімати білизну: скандал обговорять на рівні уряду
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ школярок змусили знімати білизну: скандал обговорять на рівні уряду

У Росії стався скандал, який мають намір навіть обговорити спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін і глава уряду Михайло Мішустін. Йдеться про те, що школярок змушували знімати білизну

29 травня 2024, 16:07 comments7186
Поділіться публікацією:

У Росії в одній із шкіл Воронежа стався скандал. Там випускники розповіли, що їм перед іспитом з російської мови довелося навіть знімати нижню білизну. Справа нібито у надто чутливому металошукачу у пункті здачі ЄДЕ.

У РФ школярок змусили знімати білизну: скандал обговорять на рівні уряду

Екзамени в РФ

Як розповіла одна зі свідків того, що відбувлося, металошукач реагував на все. За її словами, дітям доводилося зривати металеві деталі одягу, що призвело до його непридатності, знімати пірсинг за нестерильних умов.

"Діти в істериці з тремтячими руками йшли на іспит. Їхній емоційний стан просто не передати",
— заявила жінка.

Після скандалу, у тому числі й через те, що школярки змушені були знімати білизну, щоб потрапити на іспит, ситуацію почали вивчати у міністерстві освіти Воронезької області.

"Запитано записи з камер відеоспостереження. На основі їхнього вивчення будуть зроблені висновки про обґрунтованість дій співробітників пункту проведення іспиту",
— зазначили у прес-службі уряду регіону.

Також влада РФ нагадала випускникам і батькам, що у 2024 році заходи безпеки під час екзаменаційної кампанії посилено.

Крім того, місцева прокуратура розпочала перевірку за фактом того, що сталося, а голова комітету російської Держдуми із захисту сім'ї, питань батьківства, материнства та дитинства Ніна Останіна заявила, що тему винесуть на розгляд на пленарному засіданні нижньої палати парламенту.

Більше того, інцидент у Воронежі мають намір обговорити спікер Держдуми В'ячеслав Володін та прем'єр-міністр терористичної Росії Михайло Мішустін.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в школах РФ побільшало пропаганди . Наприклад, там вирішили під час уроків музики співати "патріотичні" пісні про війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини