Головна Новини Світ Росія У РФ сказали, чи Україна хоче насправді мирних переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ сказали, чи Україна хоче насправді мирних переговорів

У Росії не вірять у те, що в Україні насправді хочуть проводити з Москвою переговори про мир

14 серпня 2024, 11:43
Поділіться публікацією:

Посол Росії в Лондоні Андрій Келін закликав не сприймати серйозно заяви президента Володимира Зеленського про можливість мирних переговорів із Москвою. За його словами, українська сторона не демонструє нічого на підтвердження таких намірів.

У РФ сказали, чи Україна хоче насправді мирних переговорів

Переговори України і РФ

"Насправді Київ не продемонстрував нічого, що могло б підтверджувати вагомість цих слів", — заявив російський посол.

За його словами, варто також враховувати "непрояснений статус" Зеленського. Глава російської дипмісії також додав, що в офіційних колах Лондона тема мирних переговорів із Росією "не у фаворі".

При цьому відомо, що востаннє Зеленський говорив про можливість мирних переговорів із РФ 22 липня. У той же час 6 серпня ЗСУ перетнули кордон РФ і зайшли вглиб території Курської області. На цьому фоні зампостпреда Росії при ООН Дмитро Полянський заявив, що дії Києва стали відповіддю на "щедру пропозицію" президента РФ щодо припинення вогню в Україні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Україні справді не виключають можливості проведення мирних переговорів із Росією, але на своїх умовах. У Києві категорично відкидають хотілки кремлівського диктатора, який вважає, що для початку переговорів ЗСУ мають вийти з Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей, а також Україна має відмовитись від членства в НАТО.

Після операції ЗСУ в Курській області кремлівський диктатор заявив про відмову вести будь-які переговори з Україною.

Також відомо, що в РФ знову порушили тему "нелегітимності" Зеленського, а служба зовнішньої розвідки РФ навіть видала марення про те, що її можуть замінити на колишнього міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини