Головна Новини Світ Росія У РФ суд визнав полк "Азов" нібито "терористичною організацією": що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ суд визнав полк "Азов" нібито "терористичною організацією": що це означає

Судове засідання пройшло у закритому режимі

2 серпня 2022, 15:16
Поділіться публікацією:

У Росії Верховний суд визнав полк "Азов" нібито "терористичною організацією". Відтак РФ на своїй території заборонила його діяльність. Про це повідомляють "Коментарі",  посилаючись  на проросійські "РІА Новини".

У РФ суд визнав полк "Азов" нібито "терористичною організацією": що це означає

"Азов" у РФ визнали терористичною організацією (фото з відкритих джерел)

"Визнати батальйон "Азов" терористичною організацією та заборонити її діяльність на території Росії", — йдеться у рішенні російського суду.  

У повідомленні російських пропагандистських ЗМІ йдеться, що судове засідання пройшло у закритому режимі. А його розгляд ініціювала Генеральна прокуратура РФ.

Стало відомо, що у РФ це рішення "виконуватимуть негайно, не чекаючи набрання чинності".

До чого може призвести таке рішення країни-агресорки

Ймовірно, що у такий спосіб Росія може загальмувати процес обміну українських військових, що перебувають у полоні. Тепер РФ може засудити їх до довічного ув'язнення без права помилування та обміну. Що стосується Л/ДНР, то там їм загрожує смертна кара.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії хочуть створити свій "трибунал" над Україною. Голова Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін заявив про необхідність створити власний "трибунал" над Україною за її нібито злочини на Донбасі. Російський чиновник визнав, що практично немає шансів на те, що такий трибунал буде створено під проводом ООН. Інша справа, зазначає Олександр Бастрикін, щоб таке питання "трибунал" проти України було опрацьовано з лояльними до Москви країнами СНД, ОДКБ, БРІКС, ШОС. Там більше шансів на підтримку. Глава СК РФ вже навіть вигадав, що установа суду та його статуту можна буде оформити угодою між Росією та країнами, що входять до організації, а також "Л/ДНР".   

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

2 серпня 2022, 14:38

Что бы все зло что Россия творит против Украине, вернулось России в три раза больше, сторцей! Аминь.


Новини