Головна Новини Світ Росія У Росії хочуть створити свій "трибунал" над Україною – навіть назвали країни, які це підтримають
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії хочуть створити свій "трибунал" над Україною – навіть назвали країни, які це підтримають

Російська пропаганда знову порушує питання про ефемерне утиск "народу Донбасу"

25 липня 2022, 09:35 comments3085
Поділіться публікацією:

Голова Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін заявив про необхідність створити власний "трибунал" над Україною за її нібито злочини на Донбасі. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на інтерв'ю виданню "Російська газета".

У Росії хочуть створити свій "трибунал" над Україною – навіть назвали країни, які це підтримають

Голова Слідчого комітету Росії Олександр Бастрикін. Фото: із відкритих джерел

Російський чиновник визнав, що практично немає шансів на те, що такий трибунал буде створено під проводом ООН. Інша справа, зазначає Олександр Бастрикін, щоб таке питання "трибунал" проти України було опрацьовано з лояльними до Москви країнами СНД, ОДКБ, БРІКС, ШОС. Там більше шансів на підтримку.

Глава СК РФ вже навіть вигадав, що установа суду та його статуту можна буде оформити угодою між Росією та країнами, що входять до організації, а також "Л/ДНР".                                                                                                                      

Бастрикін також заявив, що є більша ймовірність того, що до "трибуналу" приєднаються такі країни, як Сирія, Іран і Болівія. Ці країни Олександр Бастрикін назвав такими, що посіли нейтральну позицію щодо війни в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що після "зернової угоди" з Україною Москва хоче знову повернутися до мирних переговорів, але бойові дії припиняти не має наміру.

Також видання "Коментарі" повідомляло – "режими – це в російських в'язницях": в Офісі президента відповіли Сергію Лаврову.

"Коментарі" також писали — РФ виграла від зернової угоди: чому це так — як бути Україні після удару агресора по порту. Експерт розкрили подробиці в ексклюзивному інтерв'ю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

25 липня 2022, 09:37

Эритрею забыли! Эритрея возмущается - кушать не может!


Новини