Головна Новини Світ Росія У РФ у районі військової частини пролунала серія потужних вибухів: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ у районі військової частини пролунала серія потужних вибухів: що відомо (ВІДЕО)

Інцидент стався у Брянській області РФ

29 липня 2022, 10:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії пролунала серія потужних вибухів. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру Стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

У РФ у районі військової частини пролунала серія потужних вибухів: що відомо (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними Статкому ВСУ, сьогодні вранці (29 липня) в Брянській області (РФ) прогриміли вибухи. Інцидент стався близько 6 ранку. Повідомляється, що вибухи було чути у районі військової частини.

"Місцеве населення близько 6 ранку почуло "серію гучних хлопків" у місті Климово, район військової частини", — СтратКом ЗСУ.

У мережі з'являються відео з місця подій.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що це лише початок: ЗСУ вдарили по залізничному вузлу під Херсоном, у колаборантів паніка. Удару ЗСУ було завдано в районі залізничного вузла, що, ймовірно, ще більше ускладнить постачання озброєння російському угрупованню з Криму. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що як подати заявку на міжнародну допомогу через сервіс "єДопомога": документи та покрокова інструкція. Українці можуть одержати грошову допомогу від міжнародних організацій. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що "Ідіоти": Арестович назвав ще одну стратегічну помилку Росії у війні. Окупанти вже тиждень перекидають свої сили на західний берег Дніпра, намагаючись утримати окупований Херсон. Читайте про це докладніше у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Єврокомісії розповіли, чи можна заборонити видачу віз росіянам. Санкції ЄС спрямовані безпосередньо на уряд та економічну еліту РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини