Головна Новини Світ Росія У РФ висловилися про територіальну приналежність Криму: "Питання закрите"
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ висловилися про територіальну приналежність Криму: "Питання закрите"

За словами глави МЗС РФ, українська влада це зрозуміла

31 серпня 2021, 12:28
Поділіться публікацією:

За словами міністра закордонних справ Російської Федерації Сергія Лаврова, питання територіальної приналежності Криму нібито "закрите". За словами російського чиновника, влада України це зрозуміла. Про це повідомляє видання РБК-Україна з посиланням на "РИА Новости".

У РФ висловилися про територіальну приналежність Криму: "Питання закрите"

Сергій Лавров - фото з відкритих джерел

Попри те, що нещодавно у Києві відбувся саміт "Кримська платформа", глава МЗС РФ вважає, питання Криму "закритим".

"Переконаний, керівники України зрозуміли, що питання Криму закрите", — заявив Лавров.

Зазначимо, що напередодні Сергій Лавров назвав саміт "Кримської платформи", що відбувся в Україні 23 серпня, "русофобською акцією".

Однак саміт "Кримської платформи" все-таки не пройде безслідно для Росії. Крім засудження агресивної політики Москви та закликів прибрати свої війська з українського Криму, у підсумковій декларації саміту є цікаві пункти про нові санкції проти РФ. Вони будуть введені країнами-учасницями "Кримської платформи", якщо Кремль знову зробить агресивні дії щодо України.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що протягом восьми з тридцяти незалежних років існування України на сході країни тривають військові дії. За словами п'ятого президента Петра Порошенка, в тому, що агресія Росії стала можлива, винувато потурання попередньої влади щодо нав'язування "московських" наративів. Порошенко вважає, що Україна довгий час знаходилася під впливом окремих ціннісних, а також культурних і економічних ідей родом з РФ. Те, що відразу після окупації Кримського півострова російську навалу не вдалося зупинити, він пов'язує з жахливим станом вітчизняної армії та "розгулом" іноагентов всередині держави.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини