Головна Новини Світ Росія У РФ висунули нову умову для проведення переговорів щодо миру з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ висунули нову умову для проведення переговорів щодо миру з Україною

У РФ вимагають, щоб Україна вивела свої війська із російських територій

27 серпня 2024, 20:17
Поділіться публікацією:

Мирних переговорів із Києвом не буде, доки військовослужбовці Збройних сил України (ЗСУ) перебувають на російській землі. З таким попередженням посол РФ у Великій Британії Андрій Келін виступив в інтерв'ю турецькому телеканалу TRT World.

У РФ висунули нову умову для проведення переговорів щодо миру з Україною

Переговори України і РФ

"Ми зробили свої висновки. І висновок номер один – Україна хоче продовжувати цю боротьбу збройним способом, вони не хочуть переговорів. Наш основний висновок – переговори на даний момент і на тривалий час не проглядаються. Вчинивши так, вони не допустили переговорів. Цього не відбудеться. , доки вони знаходяться на російській землі", — сказав дипломат країни-агресора.

При цьому він заявив, що кремлівський диктатор Володимир Путін перед самітом світу у Швейцарії озвучив пропозиції щодо завершення війни в Україні. Зокрема, він вимагав вивести війська із Запорізької, Херсонської, Луганської та Донецької областей та відмовитися від членства в НАТО. Лише після цього терористична Росія готова сісти за стіл переговорів з Україною. Крім того, Путін і далі наполягає на проведенні певної демілітаризації та денацифікації України.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що раніше глава МЗС країни-агресора Сергій Лавров заявив , що якщо Запал та Україна хочуть припинення війни шляхом переговорів, то мають відмовитись від формули світу президента Зеленського. Нагадаємо, вона передбачає повернення України до кордонів 1991 року, покарання всіх російських злочинців, включно з керівництвом країни-агресора, а також виплату Росією репарацій.

Також "Коментарі" розповідали, що президент Володимир Зеленський заявив , що станом на сьогоднішній день будь-який діалог із кремлівським диктатором Володимиром Путіним просто неможливий.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.trtworld.com/

Новини