Головна Новини Світ Росія У РФ влаштували істерику та сказали, хто їм заважає «донести правду» про бої на Курщині Заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ влаштували істерику та сказали, хто їм заважає «донести правду» про бої на Курщині Заходу

У Держдумі звинуватили Британію в тому, що вона нібито заважає західним лідерам швидко дізнатися "правду" про події у РФ

27 серпня 2024, 19:16
Поділіться публікацією:

У нападі Збройних сил України на Курську область нібито брала участь британська розвідка, яка координувала як бойові дії, так і пропаганду, заявив член комітету Держдуми РФ з безпеки Адальбі Шхагошев.

У РФ влаштували істерику та сказали, хто їм заважає «донести правду» про бої на Курщині Заходу

Адальбі Шхагошев

"Крім МІ-6, британської спеціальної служби, яка займалася організацією підготовки та супроводом цієї справи, є ще така організація, яка називається МІ-7", — заявив російський депутат.

Більше того, Шхагошев зазначив, що такі МІ-7 організації зараз називаються "директоратами". За його словами, саме ця служба нібито займається управлінням британської пресою та пропагандою. Організація "позбавляє" лідерів західних країн можливості отримати "швидку думку" щодо ситуації в російському регіоні, стверджує член комітету Держдуми країни-агресора.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав , той же Шхагошев заявив, що нібито британські спецслужби готували атаку Збройних сил України на Курську область. За його інформацією, цим нібито займався третій відділ британської спецслужби МІ-6. Зокрема, він заявив, що після зупинки настання ЗСУ в Курській області найважливішим завданням стає обчислення та знешкодження нових можливих диверсійних груп. Дані групи , за його словами, нібито координувала британська МІ-6 , а саме її третій відділ. Цей підрозділ створили ще у 20-х роках ХХ століття для протистояння із СРСР. Частиною роботи відділу завжди були " диверсійні акції, саботаж та тероризм ", заявив депутат Держдуми країни-агресора. Шхагошев додав, що ця частина британських спецслужб нібито не зацікавлена у скороченні втрат — ні серед українських військових, ні серед мирного населення російського регіону.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини