Головна Новини Світ Росія У РФ запустили кампанію "Росія без Путіна": що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ запустили кампанію "Росія без Путіна": що відомо

Соратники Навального назвали "громадянським мінімумом" переконати хоча б 10 людей проголосувати проти Путіна

7 грудня 2023, 13:30 comments6367
Поділіться публікацією:

Фонд боротьби з корупцією Олексія Навального оголосив про запуск кампанії "Росія без Путіна" та закликав росіян використати час до виборів для агітації проти диктатора. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Фонд боротьби з корупцією в соцмережах.

У РФ запустили кампанію "Росія без Путіна": що відомо

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

"Для Путіна вибори 2024 року – це референдум щодо схвалення своїх дій, щодо схвалення війни. 17 березня Росія має усвідомити, що більшість не бажає бачити Путіна на чолі країни. Результати голосування будуть підроблені, але наше завдання зробити, щоб усім і без них стало очевидним – Росії більше не потрібний Путін. Ніхто не зробить цього за нас. Ніхто не зробить це краще, ніж ми", – йдеться у повідомленні.

Організатори кампанії закликають росіян 17 березня у день голосування прийти на дільниці та проголосувати проти Володимира Путіна. Зокрема, соратники Навального назвали "цивільним мінімумом" переконати хоча б 10 людей проголосувати проти Путіна. На сайті вони опублікували інструкції щодо агітації проти диктатора.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи може Путін заявити про терміни закінчення війни в Україні: чи очікувати сенсацій.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін вкотре загрожує (за нібито "русофобію") країнам Балтії, які активно підтримують Україну у війні з РФ. Не виключено, що РФ розв'яже "гібридну війну" у Молдові, розгойдуючи ситуацію через проросійську Гагаузію (автономну територіальну освіту у складі Республіки Молдова). За Молдову може "вписатися" Румунія — країна НАТО. Чи є підстави вважати, що Кремль готовий вплинути на справжню війну з Північноатлантичним альянсом, з яким нібито воює на території України? Чи розуміють ці загрози в НАТО? Якщо розуміють – чому досі не зробили максимум, щоб зламати хребет путінської воєнщини? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини