Головна Новини Світ Росія У РФ заявили про "вибухонебезпечну" ситуацію у Європі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ заявили про "вибухонебезпечну" ситуацію у Європі: подробиці

Міністр оборони РФ заговорив про відведення районів навчань від лінії зіткнення

23 червня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

Очільник Міністерства оборони РФ Сергій Шойгу зробив заяву про "вибухонебезпечну" ситуацію у Європі. Закріпилася тенденція до посилення військового протистояння між блоком і Росією. Такою позицією російський чиновник поділився під час конференції з міжнародної безпеки, пише РБК-Україна з посиланням на ТАРС.

У РФ заявили про "вибухонебезпечну" ситуацію у Європі: подробиці

Сергій Шойгу - фото з відкритих джерел

За словами Шойгу, Північноатлантичний Альянс (НАТО) займається відпрацюванням маршрутів оперативного перекидання військ до кордонів Союзної держави Росії та Білорусі.

Він зазначив "вибухонебезпечну" ситуацію на території Європи, для якої необхідне прийняття рішень "з її деескалації".

"В цілому ситуація в Європі вибухонебезпечна, що вимагає прийняття конкретних кроків з її деескалації. Ряд заходів було запропоновано російською стороною. Наприклад, мова йшла про відведення районів навчань від лінії зіткнення", — заявив Шойгу.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що Російська Федерація знову займається перестановкою військових фігур на своїй особистій "шахівниці". Про це свідчить нещодавнє перекидання десятків тисяч військовослужбовців на територію анексованого Кримського півострова. За словами військового експерта Івана Ступака, у таких дій може бути цілком просте пояснення.

Ступак вважає, що вище керівництво РФ вирішило переправити особовий склад армійців, щоб врятувати нинішню катастрофічну ситуацію в Криму. Мова про наслідки природних катаклізмів, в тому числі проливних дощів, які затопили багато, перш готові до курортного сезону міста, місцями повністю зруйнувавши інфраструктуру.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

иван

23 червня 2021, 11:22

Давайте, подразните медведя, только потом не нойте "а нас за шо!"


Новини