Головна Новини Світ Росія У РФ заявили, що ігноруватимуть заклики МОК, оскільки там виступають трансвестити
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ заявили, що ігноруватимуть заклики МОК, оскільки там виступають трансвестити

У МОК закликали Росію дотримуватись олімпійського перемир'я, але в РФ назвали його незрозумілою організацією

26 червня 2024, 18:33
Поділіться публікацією:

Президент Федерації лижних гонок Росії Олена Вяльбе прокоментувала заклики дотриматись олімпійського перемир'я під час Ігор у Парижі у 2024 році, заявивши, що Росія нікому не оголошувала війну.

У РФ заявили, що ігноруватимуть заклики МОК, оскільки там виступають трансвестити

Олена Вяльбе

"Нехай МОК і надалі закликає. Вони взагалі багато чого пропонують. Вони там трансвестити виступають. Тож навіщо слухати ці незрозумілі організації?" — сказала Вяльбі.

Водночас дворазовий олімпійський чемпіон з хокею та депутат Держдуми В'ячеслав Фетісов заявив, що Росія мала заборонити спортсменам брати участь в Олімпіаді 2024 року без національних атрибутів.

"Нам треба було одразу сказати, що без прапора та гімну ми нікуди не поїдемо. Але ми тягли до останнього, сподіваючись на доброту та поблажливість. І врешті-решт прийшли туди, куди прийшли", — заявив Фетісов.

При цьому відомо, що наприкінці лютого 2022 року Міжнародний олімпійський комітет (МОК) виступив зі зверненням на адресу міжнародних спортивних федерацій та рекомендував їм не допускати російських та білоруських атлетів до будь-яких змагань. Наприкінці 2023 року організація вирішила допустити росіян та білорусів до участі в Олімпіаді в Парижі як нейтральні спортсмени. Для участі їм необхідно виконати низку вимог та пройти кваліфікацію.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Франції Еммануель Макрон запропонував на час проведення Олімпійських ігор у Парижі встановити олімпійське перемир'я у всіх війнах, зокрема й в Україні. Цю пропозицію розкритикували як в Україні, так і в Росії. Зокрема, у Києві нагадали, що до повномасштабного вторгнення неодноразово оголошувалися різного роду перемир'я, але Росія їх ніколи не дотримувалася, але вимагала, щоб Україна їх ретельно виконувала.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини