Головна Новини Світ Росія У РФ заявили, що Офіс президента «готував замах» на життя провідних російських політиків
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ заявили, що Офіс президента «готував замах» на життя провідних російських політиків

У Росії заявили, що нібито Україна хотіла вдатися до «відверто терористичних прийомів»

6 серпня 2024, 19:21
Поділіться публікацією:

Сенатор Костянтин Долгов заявив, що нібито Офіс президента Володимира Зеленського вдається до "відверто терористичних прийомів", у чому йому допомагають західні союзники. Таким чином він прокоментував спробу "замаху" спецслужб України на російських політиків у День Військово-морського флоту.

У РФ заявили, що Офіс президента «готував замах» на життя провідних російських політиків

Костянтин Долгов

"Офіс Зеленського намагався здійснити жахливу спробу замаху на життя наших провідних політиків, забуваючи про те, що Росія теж здатна дотягнутися ракетами до їхніх парадів і церемоній", — заявив Долгов.

Як зазначив сенатор, у Росії керуються іншими принципами, не забуваючи про "кордони дозволеного". Долгов також звернувся до країн Заходу, попередивши, що через підтримку Києва в подібних провокаціях вони "за крок від можливого конфлікту" з Росією.

До цього росЗМІ повідомляли, що цього року військово-морський парад, присвячений Дню ВМФ у Петербурзі, пройшов у усіченому вигляді через загрози безпеці. За даними "Фонтанки", російська розвідка доповіла інформацію про підготовку провокації на заході, до Міноборони до цих відомостей поставилися серйозно і вирішили не ризикувати.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков повідомив , що міністр оборони Росії Андрій Білоусов особисто звертався до міністра оборони США Ллойда Остіна з проханням переконати Україну утриматися від проведення операцій на "День ВМФ" у Росії . За словами Рябкова, телефонна розмова між двома міністрами була успішною для Росії і допомогла уникнути ескалації. Він зазначив, що "сигнал нашого військового керівництва та міністра оборони американському колезі, мабуть, мав вплив".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини