Головна Новини Світ Росія У РФ заявили, що США влаштують собі в Україні “другий В’єтнам”: подробиці цинічної заяви
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ заявили, що США влаштують собі в Україні “другий В’єтнам”: подробиці цинічної заяви

Голова зовнішньої розвідки РФ прямо закликав Вашингтон зупинити підтримку України

7 грудня 2023, 19:50
Поділіться публікацією:

Керівник російської зовнішньої розвідки  Сергій  Наришкін  висловивсь  сьогодні, 7 грудня  на  адресу США, що підтримка  Києва зі  сторони  Заходу перетворює  конфлікт на “другий В'єтнам”,  що  переслідуватиме  Сполучені Штати  ще багато років.

У РФ заявили, що США влаштують собі в Україні “другий В’єтнам”: подробиці цинічної заяви

Сергій Наришкін (фото з відкритих джерел)

Про це  інформує  Reuters 

 Російський президент  ввів  російську армію  на територію України в лютому минулого року, спровокував військове вторгнення, що забрало  сотні тисяч життів і призвело  до найбільшого за останні шістдесят років  протистояння між  РФ і Заходом.

Союзники із Заходу  надали  Україні  на більш, як  246 мільярдів доларів допомоги та зброї, але  контрнаступ України  проваливсь, і РФ  продовжує здійснювати  контроль за трохи менше п'ятої частини українських  територій.

“Україна перетвориться на “чорну діру”, яка поглинатиме все більше ресурсів і людей”, — стверджує  Сергій Наришкін,  керівник СЗР  Росії  в статті, яка надрукована у внутрішньому журналі СЗР “Оперативник розвідки”.

“Зрештою, США ризикують створити для себе “другий В'єтнам”, і кожній новій американській адміністрації доведеться намагатися впоратися з цим”, — завершує Наришкін. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін відвідав ОАЕ та Саудівську Аравію для зустрічей за зачиненими дверима. Російський диктатор Володимир Путін у середу, 6 грудня, відвідав із робочими візитами Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ) та Саудівську Аравію, де зустрівся з лідерами цих держав. В Абу-Дабі його прийняв президент Мухаммед бен Заїд Аль Нахайян, а в Ер-Ріяді – наслідний принц і голова ради міністрів Мухаммед бен Сальман Аль Сауд. 

У матеріалі йдеться, що більша частина переговорів в обох країнах проходила за зачиненими дверима – спочатку у складі делегацій, а потім віч-на-віч. Обговорювалися як питання двосторонніх відносин, так і міжнародні теми, зокрема палестино-ізраїльський конфлікт та війна в Україні.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини