Головна Новини Світ Росія У РНБО розповіли, навіщо Кремль маніпулює темою переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

У РНБО розповіли, навіщо Кремль маніпулює темою переговорів

РФ готова на переговори: у РНБО пояснили, що не так у "миролюбній" риториці Кремля

3 серпня 2022, 15:43
Поділіться публікацією:

Останній місяць абсолютно всі спікери Кремля погрожують поганими для України наслідками у разі продовження війни та звуть Київ на переговори. З Москви навіть звучать заяви про спробу досягти консенсусу щодо низки питань, але все це не більше, ніж маніпуляція. Як повідомляє портал "Коментарі", так вважають у Центрі протидії дезінформації.

У РНБО розповіли, навіщо Кремль маніпулює темою переговорів

Переговори. Фото: з відкритих джерел

У РНБО зазначають, окрім спікерів Кремля Росія намагається долучати до пропаганди лобістів на Заході. Ті розповідають, що настав час припиняти воювати і треба домовлятися. Так, посилаючись на промову дружини президента Ірландії, кремлівські ЗМІ повідомляють, що війна в Україні триватиме доти, доки Київ і Москва не дійдуть згоди. А через давнього друга Путіна екс-канцлера Німеччини Герхарда Шредера Москва намагається достукатися до західних еліт повідомленням, що Москва готова йти на переговори.

За інформацією РНБО, таке прагнення спікерів Кремля сісти за стіл переговорів має лише одну мету – створити у Заходу та інших країн ілюзію про те, що російське керівництво миролюбне і не має наміру посилювати конфлікт.

У ЦПД наголошують, з одного боку, країна-агресор розповідає, що вона готова до мирних переговорів, розповідає про результативність "зернової угоди", а з іншого боку, продовжує активно обстрілювати мирні міста України, вбиваючи українських громадян та руйнуючи інфраструктуру.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кремль відреагував на пропозицію Джо Байдена про переговори.

Також видання "Коментарі" повідомляло – світ почав звикати до звірств Росії: як завадити цьому та зупинити агресора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини