Головна Новини Світ Росія У Росії біля кордонів НАТО розбився МіГ-31 (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії біля кордонів НАТО розбився МіГ-31 (ВІДЕО)

У Росії розбився МіГ-31

26 квітня 2023, 18:45
Поділіться публікацією:

У РФ розбився військовий літак. Авіакатастрофи зазнав МіГ-31. Він впав в озеро в селищі Риж-Губа, в Мурманській області. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на російське  ЗМІ "ТАСС".

У Росії біля кордонів НАТО розбився МіГ-31 (ВІДЕО)

У Росії розбився МіГ-31 (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що інцидент стався в Мурманській області, яка межує з країною-членом Північноатлантичного альянсу Фінляндією. Винищувач упав за 10 км від міста Мончегорськ.

Натомість повідомляє Telegram-канал Baza, літак загорівся в повітрі і впав, льотчики встигли катапультуватися.  Причини авіакатастрофи поки невідомі. Але відео з місця показують, що обидва пілоти зачепилися за гілки при падінні. До них відправили рятувальників.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, скільки російських військових воює проти України. Проти України воює майже 370 тисяч російських вояків із 5,9 тисячами одиниць важкого озброєння. Як повідомляє прес-центр при Міноборони України Military Media Center, довгострокові плани Кремля щодо інформації залишаються незмінними – силовим шляхом схилити керівництво України до переговорів на вигідних для Москви умовах. За інформацією Міноборони, для досягнення своєї мети російські загарбники найближчим часом зосередять свої зусилля на веденні наступальних операцій на ключові міста Донбасу, щоб максимально відтіснити українську армію з Донецької області.

Також "Коментарі" писали про те, що у Російському культурному центрі сталась велика пожежа. 26 квітня зафіксували масштабну пожежу у російському центрі науки та культури, що знаходиться в столиці Кіпру Нікосії. Очевидці о 13:45 повідомили про гучний вибух, а потім помітили пожежу, яка охопила Російський культурний центр. Після отримання виклику на місце інциденту приїхало сім пожежних машин для боротьби з вогнем.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Господин

26 квітня 2023, 19:00

НАТО ПВО сбил Руснявый самолет ! Слава НАТО!


Новини