Головна Новини Світ Росія У Росії чиновниця намагалася спалити військкомат
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії чиновниця намагалася спалити військкомат

Співробітниця міністерства архітектури та будівництва намагалася підпалити військкомат

7 червня 2023, 17:36
Поділіться публікацією:

55-річна чиновниця кинула три "коктейлі Молотова" у приміщення військкомату у російському місті Владимир. Про це повідомляє Telegram-канал Baza.  

 У Росії чиновниця намагалася спалити військкомат

У Росії чиновниця закидала військкомат "коктейлями Молотова" (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що Жанна Романовська у камуфляжному костюмі приїхала на машині до приміщення і кинула в будівлю три пляшки з легкозаймистою рідиною. Вогонь погасили поліцейські, які охороняли приміщення військкомату.

Відтак, вони затримали жінку відразу після підпалу. Також у неї знайшли та забрали 5-ти літрову каністру та ганчірки.

 Триває слідство. Наразі мотив жінки невідомий.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Росії сталася сильна пожежа на електропідстанції в Алтаї. У Залісовському окрузі Алтайського краю сталася сильна пожежа на електричній підстанції. Відтак весь округ лишився без світла. Росіяни скаржаться, що не знають, як "жити без води та світла".  А тим часом місцеві жителі публікують кадри сильної пожежі в Алтайському краї. Окрім цього, місцева влада підтвердила загоряння та заявила, що в частині Алтаю застосовано аварійне відключення електрики. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Росії оштрафовано онлайн-кінотеатр за "пропаганду ЛГБТ". Мировий суд у Санкт-Петербурзі визнав відеосервіс "Триколор Кіно та ТБ" винним у поширенні ЛГБТ-контенту серед неповнолітніх та оштрафував на 1,2 мільйона рублів. Через який фільм чи серіал на "Триколор Кіно та ТБ" було складено протокол, не уточнюється. Але в Роскомнагляді повідомили, що відеосервіс був оштрафований за статтею за поширення серед неповнолітніх інформації, що демонструє нетрадиційні сексуальні стосунки, або здатна викликати у неповнолітніх бажання змінити стать. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини