Головна Новини Світ Росія У Росії сталася сильна пожежа на електропідстанції в Алтаї: частина регіону без світла (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії сталася сильна пожежа на електропідстанції в Алтаї: частина регіону без світла (ФОТО)

Росіяни скаржаться на відсутність світла

5 червня 2023, 17:38
Поділіться публікацією:

5 червня у Залісовському окрузі Алтайського краю сталася сильна пожежа на електричній підстанції. Відтак весь округ лишився без світла. Росіяни скаржаться, що не знають, як "жити без води та світла". 

У Росії сталася сильна пожежа на електропідстанції в Алтаї: частина регіону без світла (ФОТО)

У Росії горить підстанція (фото з відкритих джерел)

Про це повідомив голова Залісовського муніципального округу Росії Олександр Пластеєв.

А тим часом місцеві жителі публікують кадри сильної пожежі в Алтайському краї.

Окрім цього, місцева влада підтвердила загоряння та заявила, що в частині Алтаю застосовано аварійне відключення електрики. 

 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Російському культурному центрі сталась велика пожежа. 26 квітня зафіксували масштабну пожежу у російському центрі науки та культури, що знаходиться в столиці Кіпру Нікосії. Очевидці о 13:45 повідомили про гучний вибух, а потім помітили пожежу, яка охопила Російський культурний центр. Після отримання виклику на місце інциденту приїхало сім пожежних машин для боротьби з вогнем. Невдовзі вогонь вдалось ліквідувати, а пожежники шукають місце початку пожежі. Водночас поліція проводить опитування людей у цьому регіоні. На місце пожежі прибув також російський посол. Окрім пожежі в будівлі кіпрські служби повідомили про пошкодження кількох електрокабелів.

 Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Росії пожежа на нафтобазі. На нафтобазі в російському Ангарську спалахнули залізничні цистерни.  Інформацію підтвердили в Міноборони РФ. За уточненою інформацією стало відомо, що пожежа спалахнула в Ангарську, вогнем охопили залізничні цистерни та бензовоз. Площа пожежі на нафтобазі становить 400 кв. м. Оскільки про пожежу повідомляє Міністерство оборони РФ, є ймовірність того, що паливо призначалося для військових цілей. Оскільки про пожежу повідомляє Міністерство оборони РФ, є ймовірність того, що паливо призначалося для військових цілей.
  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини