Головна Новини Світ Росія У Росії готуються до майбутньої поразки та мобілізації 17-річних
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії готуються до майбутньої поразки та мобілізації 17-річних

Є ознаки в РФ, що готуються нові, потужніші хвилі, а також форми, методи та системи обліку

8 грудня 2022, 18:55
Поділіться публікацією:

В ефірі “Апостроф TV” представник Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України Андрій Юсов розповів, що на тлі втрат у війні з Україною в Росії готуються до майбутньої поразки своїх військ та зазначив, що мобілізація країні-агресорці не припиняється, пишуть "Коментарі".

У Росії готуються до майбутньої поразки та мобілізації 17-річних

У Росії готуються до майбутньої поразки та мобілізації 17-річних

 

За словами керівника ГУР, є ознаки того, що готуються нові, потужніші хвилі, а також форми, методи та системи обліку. Адже країна-агресорка продовжує нескінченну мобілізацію, дойшовши до "юнармійців"

 

“Йдеться вже і про 17-річних на окупованих українських територіях, яким не дають можливості уникнути мобілізації, потрапивши за кордон. Ця війна торкнеться кожного в Росії, вони мають зрозуміти, що уникнути її, не поваливши режим та не відійшовши з окупованих територій, не вдасться”, – каже представник ГУР МО України.


Нагадаємо, як писало видання "Коментарі", аналітики Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що російська влада, попри офіційні заперечення, ймовірно, готується до другої хвилі мобілізаціїУ Кремлі розуміють, що більшість росіян, як і раніше, підтримують війну в Україні, і це розв'язує руки владі для запуску другої хвилі мобілізації.

Також "Коментарі" інформували, що медіа-організація Politico визнало Путіна "невдахою року". Причиною цього став його провал в Україні, який призвів до втрати репутації не лише у світі, а й у самої Росії. Його повномасштабний наступ на Україну почав розвалюватися майже так само швидко, як і почався. Це призвело Росію до країни третього рівня, нездатної перемогти супротивника, якого вона недооцінювала.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини